DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.691,37 1.177
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

İSRAİL’E PROTESTO

SESSİZLİĞE İSYAN!

İsrail’in Gazze’de bir hastaneye yönelik hava saldırısının ardından yurt genelinde binlerce kişi protesto için sokağa çıktı. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Tekirdağ Valiliği önünde gece yarısı toplanan vatandaşlar, en az 500 can kaybına sebep olan saldırıyı kınadı. Vatandaşlar, İsrail’i protesto ederken, dünyanın bu soykırıma sessiz kalmasına ise adeta isyan etti.

 Tekirdağ Tarihi Valilik binası önünde toplanan vatandaşlar “Siyonist elçilik kapatılsın”, “Müslüman uyuma, kardeşine sahip çık”, “Katil İsrail, soykırıma hayır” ve “Filistin’e destek, siyonizme lanet” sloganları attılar.

HASTANE SALDIRISI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA

İsrail güçlerinin Gazze’de el-Ehli Baptist Hastanesi’ne düzenlediği ve 500 kişinin hayatını kaybettiği hava saldırısının arından yurt genelinde olduğu gibi Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde de vatandaşlar toplanarak İsrail’i protesto ettiler.

“DÜNYA İSRAİL ZULMÜNE SESSİZ”

 

Atılan sloganların ardından söz alarak konuşan İHH İnsani Yardım Vakfı Tekirdağ Başkanı Süleyman Çalışkan, “İsrail korkusu her tarafı, her bünyeyi sarmış gibi görülse de bu bir psikolojik sınırdır. Dün sapan atanlar bugün roketlerle ülkelerini savunuyorlar. Kardeşlerinin intikamlarını alıyorlar. Bu böyle sürmez. Zulüm ilelebet olmaz. Dün direnen kardeşlerimiz bugün taarruz ediyor. Terörist dedikleri askeri disiplinle savaşırken, devlet dedikleri terörizm yapıyor. Ama ne yazık ki dünya susuyor. Ne yazık ki Müslümanlar susuyor. Tepki için İsrail’in sanki hastaneyi bombalaması gerekiyordu sanki. Müslümanlar ayakta bugün. Uyumuyorlar. Lübnan’da İsrail elçiliği ateşe verildi. Bugün Siyonist İsrail, Türkiye’den vatandaşlarını çekiyor. Tehlikedesiniz diyor. Evet zalimlerse, tehlikedeler” şeklinde konuştu. Habertrak/Serhat Yeşilipek

SESSİZLİĞE İSYAN! İsrail’in Gazze’de bir hastaneye yönelik hava saldırısının ardından yurt genelinde binlerce kişi protesto için sokağa çıktı. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Tekirdağ Valiliği önünde gece yarısı toplanan vatandaşlar, en az 500 can kaybına sebep olan saldırıyı kınadı. Vatandaşlar, İsrail’i protesto ederken, dünyanın bu soykırıma sessiz kalmasına ise adeta isyan etti.  Tekirdağ Tarihi Valilik binası önünde […]

19 Ekim 2023 - 15:36