DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.211,49 -1.097
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Çağan Kazancı Akçeşmespor’da

Son Güncelleme :

30 Ağustos 2019 - 15:53

 

Tekirdağ birinci Amatör Lig Kulüplerinden Akçeşmespor, kalesini Tekirdağlı profesyonel bir kaleciye teslim etti.

6 Ocak 1977 Tekirdağ doğumlu olan Çağan Kazancı, Tekirdağspor ve Galatasaray Kulüplerinde amatör olarak daha sonra ise 2016 yılında Tekirdağspor’da profesyonel olarak kalede yer aldı.

Bayburt Özel İdarespor Kulübü’nde forma giyen Kazancı, Akçeşmespor Kulüp Başkanı Metin Altun ve Antrenör Fatih Esirgen’in özel çabaları sonucu Akçeşmespor’a geldi.

Kazancı, Tekirdağ’da belirlediği hedefleri doğrultusunda çalışarak hem kalecilik hem de yeni kalecilerin yetiştirilmesi için çalışmalar yapacağını belirtti. Akçeşmespor camiasına, Başkan Metin Altın’a ve Antrenör Fatih Esirgen’e teşekkür eden genç kaleci, “Şu anda birbirinden değerli Akçeşmesporlu futbolcu arkadaşlarım ile bir sezon geçirip iyi futbol seyrettirmek ve hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız. Tüm sporseverleri Akçeşmespor’un maçlarına bekliyoruz.” İfadelerini kaydetti.

“AMATÖR LİGİN EN İYİ KALECİSİNE SAHİBİZ”

Başkan Metin Altun ise “Çağan Tekirdağ’da yetişmiş başarılı bir kalecidir. Takımın en önemli yerlerinden biri şüphesiz kaledir. Şu anda amatör ligin en iyi kalecisine sahibiz. Çağan kardeşimizin bilgi ve profesyonelliğinden hem biz faydalanacağız hem de Tekirdağ futbolu faydalanmış olacak” değerlendirmesinde bulundu.

“AKÇEŞMESPOR’U TAKİP EDİNİZ”

“Çağan Kazancı kendini kanıtlamış ve tam bir profesyonel sporcudur.” Diye konuşan Antrenör Fatih Esirgen, “Başarılarını ve centilmenliğini de özellikle vurgulamamız gerekir. Sporseverlere tavsiyem Akçeşmespor’u takip ediniz. Tekirdağlı profesyonel bir kaleci olan Çağan Kazancıyı izleyiniz.” açıklamasında bulundu.

Habertrak/Özlem İnan