DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.969,99 1.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Son Güncelleme :

28 Eylül 2019 - 12:17

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Lise ve Üniversite sınavlarında ilçemizde ilk 3’e giren öğrencilerin ailelerini başkanlık makamında ağırlayarak hediyelerini takdim etti.

Ödül töreninde eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Geleceğimizi gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Bunun içinde gençlerimizin eğitimine büyük önem veriyoruz. Lise ve Üniversite sınavında İlçemizde ilk 3’e giren öğrencilerimizin her zaman arkasında bulunan ailelerimizle bir araya gelerek tebrik etmek istedik. Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği başarının mimarı olan öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Umarım başarılı altı öğrencimiz ilçemizdeki diğer arkadaşlarına ve yakınlarına örnek olurlar. İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığım öğrencilerimize hayat boyu başarılarının devamını diliyorum.” diyerek öğrencilerin ailelerine hediyelerini takdim etti.

Lise ve Üniversite sınavında başarı gösteren öğrencilerimiz;

Burhan Yılmaz (Merkez Ortaokulu), Selin Ökmen (Atatürk Ortaokulu), Zehra Ergün (Mustafa Uysal Ortaokulu), Esra Çınar (Malkara Anadolu İmam Hatip Lisesi), Burak Can Kart (Malkara Anadolu Lisesi), Zahide Nur Küçükyıldız (Malkara Anadolu Lisesi)

Habertrak/Timuçin Çınar