DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.785,35 1.227
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

“İş birliği içinde olacağız”

Son Güncelleme :

09 Ekim 2019 - 13:19

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine başlayan Ahmet Hacıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’ndeki makamında Hacıoğlu’nu ziyaret eden Üzgün, yeni görevinde Hacıoğlu’na başarılar diledi.

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her konuda yardımlaşma içinde olmaya hazır olduklarını kaydeden Üzgün, Hacıoğlu’nun bilgi, deneyim ve başarılı çalışmaları ile Tekirdağ’ın kültür ve turizmine büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Üzgün, “Ülkemizin en çok turist alan ilinden biri olan Edirne’de uzun yıllar görev yapan Hacıoğlu aynı zamanda yıllarca idarecilik ve öğretmenlik görevlerinde de bulundu. Bu tecrübe ve birikimlerini Tekirdağ ili için kullandığında başta gençlerimiz olmak üzere toplumun her kesimine faydalı olacağı inancındayım.” Diye konuştu.

“TURİZM VE KÜLTÜRÜN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

Ziyaret nedeniyle Ahmet Üzgün’e teşekkürlerini sunan Hacıoğlu da şunları kaydetti: “Tekirdağ iline Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak atanmamda emeği geçen büyüklerime teşekkür ederim. Bizlere verilen görevi layıkıyla yerine getireceğimin bilincinde olarak edindiğim bütün bilgi, deneyim ve tecrübelerimi Tekirdağ ilinde çalışma arkadaşlarım ile birlikte uygulayacağız. Turizm ve kültürün sınırsız olan gelişmesine katkı sağlayacağız. İlimizdeki kültür merkezinde çok farklı alanlarda gençlerimizin hizmetinde olacağız. Bu konuda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Üzgün ve çalışma arkadaşlarından en büyük desteği alacağımızı ve onlarında bize en büyük desteği vereceği inancındayım.”

GENÇLER İÇİN İŞ BİRLİĞİ YAPILACAK

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği içinde hareket edeceklerinin altını çizen Hacıoğlu, “İlimizde turizm, müze, kütüphane vb. tarihi önemi olan yerlerin ziyaret edilmelerinin ve daha dikkat çekici hale getirilmesi için yine aynı desteği müdürümüzden alacağımıza olan inancız tam. İlimizdeki gençlik merkezi ile diyalog halinde müdürlüğümüz bünyesinde mevcut salonlardan ve alanlardan özellikle gençlerimizin faydalanmaları konusunda gençlik ve spor il müdürlüğü ile iş birliği içinde olacağız.” İfadelerini kaydetti.

Gerçekleştirilen ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Habertrak/Özlem İnan