DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.240,01 0.341
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Sağlıklı hayat ve hareketli yaşam platformu

Son Güncelleme :

01 Temmuz 2019 - 10:53

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Sağlık Bakanlığı ile Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu/Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu arasında aşırı tuz ve şeker kullanımını azaltmak amacıyla imzalanan “Lokantacılar ve Pastacılar Protokolü” hakkında bilgilendirme yapıldı.

Aşırı tuz ve şeker tüketiminin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri içeren sunumu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Aşırı tuz ve şeker tüketiminin azaltılması ve ilerleyen dönemlerde ortaya çıkabilecek olan kronik hastalıkların önlenebilmesi amacıyla gerçekleştirilen ve açılış konuşmaları İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir tarafından gerçekleştirilen sunuma, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı, Tekirdağ Lokantacılar Odası Başkanı Ali Kıral ve çok sayıda lokanta sahibi katılım gösterdi.

Habertrak/Özlem İnan