DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Sporun enlerine ödül

Son Güncelleme :

12 Ekim 2019 - 15:03

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

7-13 Ekim Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte, “Sporun Enleri” ödüllerini aldı.

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün’ün öncülüğünde sporun amatör ruhu canlandı.

Sahil Dolgu alanında düzenlenen törene vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, başarılı sporcuların ödüllendirildiği etkinlikte duygusal anlar da yaşandı. Yıllarca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışıp, emekli olanlara ve uzun yıllar görev yapanlara plaket ve şükran belgesi takdim edildi. Müdür Üzgün’ün göreve başlamasından bu yana gerçekleştirilen yenilikler ve güzel çalışmalar da dikkatlerden kaçmadı.

7-13 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinliğinde sporcuların ödüllendirilmesi, eskilerin anılması vesilesiyle programa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün tüm kadrosu sporculara büyük moral verdi.

“DEVLETİMİZ BİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYOR”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, gençlerin başarılı olması için devletin gereken desteği verdiğine değinerek, “Gençliğimizin gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına ve milli forma altında İstiklal Marşımızı okutup, al şanlı bayrağımızı dalgalandıracakları inancım tamdır. Bizler Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sizlerin hizmetindeyiz. Sizlerin başarılı olması için bütün imkanlarımızı kullanacağız. Bu konuda devletimiz bize her türlü desteği veriyor. Yeter ki sizler bıkmadan, usanmadan çalışınız. Emekli olan büyüklerimize, hizmeti geçen bütün mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Kapımız her zaman açıktır.” diye konuştu.

Başarılı Amatör sporcu yöneticiler ile emekli olan ve çalışan personellere madalya plaket takdimindeki sporcular ile duygusal anlar yaşandı.

En genci 7, en yaşlısı 80 olan Amatör sporcular içinde en dikkati çeken isim ise Kasım Uzel oldu. Tekirdağ İlinde futbol, voleybol, yüzme, yelken gibi bir çok spor alanının gelişmesi konusunda öncülük yapan ilklere imza atan Tekirdağ’ın denizler hakimi Kasım Uzel’in onurlandırılması törende büyük dikkat çekti.

Habertrak/Özlem İnan