DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.858,94 0.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2019 - 10:34

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Çorlu Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.
Temmuz ayı olağan meclisinde alınan kararlar şöyle oldu:

Belediye Başkanına Çordaş Çorlu Dağıtım A.Ş’de Belediye temsil ve imza yetkisi verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğünün ücret tarifesi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Yol harcamalarına katılım payı harcının değerlendirilmesi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Emir ve Yasaklarına Dair Yönetmeliğin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Atatürk Evi yapımı için bağış kampanyası konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Hıdırağa Mahallesi’nde yer alan bir taşınmazın satışı konusu görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.
Muhittin Mahallesi’ne kayıtlı bir taşınmazın kız öğrenci yurda yapılmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine tahsisi ve tahsis şeklinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. TREDAŞ’tan gelen dilekçeye istinaden gündeme alınan imar planı değişikliği talebinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. İmar değişikliği talepleri İmar Komisyonunda görüşülmesinin ardından Meclis Üyesi Bilgehan Çağlar tarafından Meclis’e okunan komisyon kararı oy birliğiyle kabul edildi. İçişleri Komisyonu Raporu, Meclis Üyesi Oya Asıl Güney tarafından Meclis’e okundu ve komisyon kararları oy birliğiyle kabul edildi. Ulaşım Komisyonu Raporu, Meclis Üyesi Erdinç Özkan tarafından Meclis’e okundu ve komisyon kararı oy birliğiyle kabul edildi. Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, Meclis Üyesi Öner Tekin tarafından Meclis’e okundu ve komisyon kararları oy birliğiyle kabul edildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün dilekçe ile talebine istinaden gündeme alınan, müdürlük bünyesindeki tiyatro ve halk oyunları ekibinin yurt içi ve yurt dışındaki festival ve etkinliklere katılabilmesi için gerekli izinlerin alınması konusu görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Habertrak/Özlem İnan