DOLAR 32,2577 % -0.01
EURO 34,7320 % -0.02
GRAM ALTIN 2.399,66 % -0,03
ÇEYREK A. 3.923,45 % -0,03
BITCOIN 62.644,04 -1.453
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Yabancı Diller Yüksekokulu devir teslim töreni

Son Güncelleme :

02 Ağustos 2019 - 11:27

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Namık Kemal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğretim Görevlisi Dr. Harun Göçerler, düzenlenen devir teslim töreni ile Dr. Öğretim Üyesi Şahbender Çoraklı’ dan görevi devraldı.

Yabancı Diller Yüksekokulu’ nda gerçekleştirilen devir teslim törenine, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, birimlerin yöneticileri, yüksekokulun akademik ve idari personeli katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, “Öncelikle Dr. Öğr. Üyesi Şahbender Çoraklı’ ya teşekkür ediyorum, dört yıldan fazla Yabancı Diller Yüksekokulunda Müdürlük görevini yürüterek, Yüksekokuluna katkı sağladı. Öğr. Gör. Dr. Harun Göçerler’ e de yeni görevinin hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Dr. Öğretim Üyesi Şahbender Çoraklı, “Yabancı Diller Yüksekokulundaki tüm meslektaşlarımla ve personelle çalışmak benim için büyük bir keyifti. Müdürlük görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Öğr. Gör. Dr. Harun Göçerler’ e görevinde başarılar diliyorum” sözlerini kaydetti.

Öğretim Gör. Dr. Harun Göçerler, “Öncelikle bu görevi layık gören Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin’ e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Dr. Öğretim Üyesi Şahbender Çoraklı’ dan bu görevi devralmak ayrıca gurur verici benim için. Müdürlük görevim boyunca tüm meslektaşlarıma ve personele kapım açık olacak ve her zaman yardımcı olacağıma söz veriyorum. Birlikte daha güzel işler yapmayı umuyorum” dedi.

Dört yıldan fazla Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü olarak görev yapan Çoraklı, müdürlük mührünü Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Öğretim Gör. Dr. Harun Göçerler’ e teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Habertrak/Özlem İnan