DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.449,85 0.72
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

İŞSİZLİĞİ BİTİRECEK PROJEDE SON ADIM

10 BİN KİŞİYE İŞ SAĞLAYACAK

 

BANKALIKLA GEREKLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI

 

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in seçim döneminde gündeme getirdiği, en büyük vizyon ve prestij projesi olan Süleymanpaşa Ekolojik- Lojistik Endüstri Bölgesi (SELEB) projesini hayata geçmeye hazırlanıyor. 10 bin kişiye iş olanağı sağlaması planlanan proje herkesin merak ettiği konu oldu.

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevine başladığı ilk günden bu yana SELEB üzerinde yoğun bir mesai harcayan ve en kısa sürede projeyi hayata geçirmek için büyük çaba gösteren Başkan Yüksel, proje için Tarım ve Orman Bakanlığı ile gerekli görüşmeler yapıldığını ve bu ay içinde sonuç alınmasını beklediğini söyledi.

Bolu Abant çalışma kampında SELEB projesinin durumunun sorulması üzerine söz alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “En son bu konuyla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak, Valimiz Aziz Yıldırım ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Cengiz Günay ile birlikte bir toplantı yapıldı. Tekirdağ’daki alanlarla ilgili de Tarım ve Orman Bakanlığı’na ziyarete gidildi. Orada bu konu gündeme geldi. İnşallah bu ay içinde bu konu artık son noktayı almış olacak.” diye konuştu.

 

 

SELEB ON BİN KİŞİYE İŞ VE AŞ SAĞLAYACAK

Süleymanpaşa’nın yıllardır süren işsizlik problemini büyük ölçüde ortadan kaldıracak ve 10 binden fazla vatandaşa iş ve aş imkânı sunacak olan dev projede, kimyasal atık üretmeyen, depolamayan, gaz salınımı yapmayan ve yeraltı suyu kullanmayan doğa dostu bir proje olarak tamamıyla ekolojik standartlar ölçüsünde planlanıyor. Habertrak/Serhat Yeşilipek

 

 

 

10 BİN KİŞİYE İŞ SAĞLAYACAK   BANKALIKLA GEREKLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI     Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in seçim döneminde gündeme getirdiği, en büyük vizyon ve prestij projesi olan Süleymanpaşa Ekolojik- Lojistik Endüstri Bölgesi (SELEB) projesini hayata geçmeye hazırlanıyor. 10 bin kişiye iş olanağı sağlaması planlanan proje herkesin merak ettiği konu oldu.   Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı […]

20 Ocak 2023 - 9:33