DOLAR 32,2836 % 0.11
EURO 34,7979 % -0.01
GRAM ALTIN 2.409,74 % 0,02
ÇEYREK A. 3.939,93 % 0,02
BITCOIN 63.541,81 -1.062
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Bakan randevu sorununu çözemedi

 

Kurban Bayramı tatilinde Tekirdağ’a gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) randevu sorunu iletilmesine rağmen sorun hala çözülmedi.

TMO’dan randevu alamayan Tekirdağ çiftçisi konuyu İYİ Parti ve CHP milletvekillerine iletti. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, TMO randevu sorunu mecliste anlattı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu ise randevu sorunu ile ilgili paylaşımda bulunarak sorunun çözülmesini talep etti.

SORUNUN ÇÖZÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

Çiftçilerden gelen şikayetler olduğunu doğrulayan ve sorunun çözüldüğünü iddia eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan; “Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat ile Tekirdağ programında şehrimizin sorunlarını istişare ederken, TMO randevuları konusu gündeme geldi. Sayın Bakanımız, Tarım ve Orman Bakanımız ile irtibata geçti. Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı konu ile yakından ilgilendi. Şehrimizde ki tüm depolarda kapasite arttırımı sağlandı. İnşallah çiftçilerimiz artık randevularını daha sorunsuz alabilecekler ve ürünlerini gönül rahatlığı ile TMO depolarına teslim edebileceklerdir. Değerli Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat’a ve Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya şehrimiz adına teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan’ın paylaşımı üzerinden 6 gün geçmesine rağmen randevu sorunun hala çözülmediği konusunda çiftçilerden şikayet yağdı.

Habertrak/Serhat Yeşilipek

  Kurban Bayramı tatilinde Tekirdağ’a gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) randevu sorunu iletilmesine rağmen sorun hala çözülmedi. TMO’dan randevu alamayan Tekirdağ çiftçisi konuyu İYİ Parti ve CHP milletvekillerine iletti. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, TMO randevu sorunu mecliste anlattı. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu ise randevu […]

06 Temmuz 2023 - 14:41