DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.130,01 0.112
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Balkan Türkleri, 2018 yılına muhteşem gece ile girdi

Son Güncelleme :

03 Ocak 2018 - 14:55

Babaeski İlçesi’nde faaliyet gösteren Balkan Türkleri Dayanışma Derneği, 2017 yılını uğurlarken, 2018 yılını ise düzenlediği yılbaşı partisi ile yeni yılı coşku ile karşıladı.

Karnaval Düğün Salonunda düzenlenen gecede, Babaeski Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri gelen davetlileri giriş kapısında karşıladılar.

Gecede Başkan Mümin Gençoğlu, yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi;

“Sayın Üyeler, Sayın konuklar, Babaeski Balkan Türkleri Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu yılbaşı özel gecesine hoş geldiniz şeref verdiniz. Derneğimizin yeni kurulmuş olmasına rağmen gerek yurt dışında gerek Babaeski de düzenlemiş olduğumuz faaliyetlerinin bu akşam sonuncusunu sizlerle birlikte kutlamaktan onur duyuyorum.

Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki faaliyetlerde birlikte olmak dileklerim ile bu faaliyette özveri ile çalışan yönetim kurulu üyelerim başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. 2018 yılına büyük bir heyecan ve yeni umutlarla giriyoruz. 2018 yılında dünyada, ülkemizde ve ilçemizde barış ve hoşgörünün hakim olması en büyük dileğimizdir. İnşallah ülke olarak 2018 yılında bütün sıkıntıları aşacak, tüm halkımız bol kazançlı mutlu, güzel günler görecektir. Günümüzde en çok gereksinim duyulan sevgi, kardeşlik ve hoşgörü gibi değerlerin yüceltilmesi, halkımızın gelecek kaygısı taşımadan yaşamlarını sürdürebilecekleri, mutlu ve huzurlu bir ortamın olmasıdır. Babaeski Balkan Türkleri Dayanışma Derneği olarak Üyelerimizin bize vereceği destek ve güç ile 2018 yılında başarılı bir çalışma dönemi geçireceğimizi umuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; ilçemizde, Beldelerimizde ve Köylerimizde yaşayan tüm üyelerimizin 2018 yılını kutluyor, yeni yılın tüm insanlığa başarı, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hepinize saygılarımı sunarım.”

Babaeski İlçesi’nin en seçkin mekânlarının başında gelen Karnaval Düğün Salonu’nda yapılan yılbaşı partisinde, Orchestratrockyaband eşliğinde Rumeli ezgilerinin baş mimarı muhteşem sesi ile Trakya’nın gururu olan Ramazan Akcan (Ramço), Piyanist Şantör Zafer Sarmaşık ve Şef Erkan Kaynarcalı ile birlikte sahne aldılar.

Geç saatlere kadar devam eden muhteşem geceye; Balkan Türkleri Konfederasyon Başkanı Zürfettin Hacıoğlu, Balkan Türkleri Federasyon Başkanı Nedim Dönmez, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez,  MHP Babaeski İlçe Başkan Yardımcısı Metin Eler, İYİ Parti Babaeski İlçe Başkanı İsmet Fıçıcılar, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Babaeski Şube Başkanı Binnur Güdücüler ve çok sayıda davetli katıldı. Habertrak/Metin Karakuş