DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.104,14 1.303
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°

Başkan 9. Çorlu Kitap Fuarı’na katıldı

Son Güncelleme :

14 Şubat 2019 - 9:42

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bu yıl 9. su düzenlenen Çorlu Kitap Fuarına katıldı. Fuarın ilk gününde haber spikeri ve yazar İsmail Küçükkaya kitaplarını okurları için imzaladı.

Orion Alışveriş Merkezinde düzenlenen törenle açılan fuar ilk günden yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Törenin ardından Başkan Yüksel İsmail Küçükkaya’ya Velimeşe Bozası ikram etti. Başkanın ikram ettiği bozayı içen İsmail Küçükkaya bozanın tadını çok beğendini aktardı.

Başkan Yüksel İsmail Küçükkaya’ya, “Bu enerjimizi Velimeşe bozasına borçluyuz, Dünya çapında markalaşmış olan Velimeşe bozasını sağlık açısından herkese tavsiye ediyoruz” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gazetecilere yapmış olduğu açıklamasında, “Bütün misafirlerimize hoş geldiniz diyoruz. Kitaplar hepimiz için büyük bir nitelik taşıyor, gelişmek ve ileri medeniyetler seviyesine çıkmak için kitap okumak herkes için ihtiyaç teşkil ediyor. 10 gün boyunca devam edecek olan fuara halkımızın katılmasını arzu ediyoruz. İl genelimizde kültür ve sanat etkinliklerinin artmasını temenni ediyoruz. Umarım ki katılım fuar boyunca yoğunluğunu sürdürür. Sevgili İsmail Küçükkaya’ya sevgi kenti Ergenemizin Velimeşe mahallesinden meşhur bozamızı ikram ettik, Bozamızın enerji verdiğini, çeşitli hastalıklara iyi geldiğini konuğumuza anlattık. İsmail Küçükkaya’nın da bozamızı içmesi ve olumlu düşüncelerini aktarması bizi mutlu etti” diye konuştu.

Kitap fuarına katılımının ardından vatandaşlar ile kültür ve sanat hakkında sohbet gerçekleştiren Başkan Yüksel memnuniyetini iletti.

Habertrak/Özlem İnan