DOLAR 32,2671 % 0.03
EURO 34,7938 % 0.2
GRAM ALTIN 2.398,17 % 0,20
ÇEYREK A. 3.921,01 % 0,20
BITCOIN 61.223,53 -1.802
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Başkan Hacı, okul yararına satın aldı

Son Güncelleme :

22 Ocak 2019 - 10:25

Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Atatürk Ortaokulu Okul Yararına Düzenlenen Lokma etkinliğine katılarak, ev yapımı bir tepsi baklava satın aldı.

Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen etkinlikte, Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’yı, Okul Müdürü Hüseyin Ülker, Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Sünter, Başkan Yardımcısı Süreyya Ayar, Üyeler Jale Balmumcu, Sibel Pakkan, İlay Gülhan Şengül, Gürkan Yaman, Esen Kasapoğlu, Halise Rodoplu, Rahmiye Öztürk, Dilek Aydın karşıladı.

Bir tepsi baklava satın alarak, Okul Aile Birliğine katkı yapan Başkan Hacı, burada yaptığı açıklamada; “Ben Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliğini Okul Yararına düzenlemiş oldukları bu etkinlikten dolayı öncelikle kendilerini tebrik ediyorum, gayet güzel bir etkinlik ve Okula gelir getirebilecek bir etkinlik. Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği bu güzel etkinliği adeta bir gelenek haline getirdi. Her yerde bunu yapıyorlar ve ben bu etkinlikleri tüm okul Aile Birliklerinin yapmasını öneriyorum. Bütün Okulların sadece Atatürk Ortaokulu değil. Belediye olarak, belediye teşkilatı olarak, başkan olarak yardım edeceğimin sözünü ben buradan veriyorum. Kendileri ile el ele, gönül gönüle, inşallah okullarımıza daha iyi fiziki şartlar sağlayacağız” dedi.

Katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hacı’ya teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Sünter de şunları söyledi. “Eğitim için, çocuklarımız için, yorulmayı bilmeyen bol etkinlikler ile çalışmayı seven Aile Birliği olarak Atatürk Ortaokulu yararına düzenlediğimiz lokma etkinliğimize maddi katkıda bulunarak eğitime destek veren ve hep yanımızda olan her zaman bize kapalı Pazar alanından yerlerini veren başta Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Hacı’ya,  Babaeski halkımızdan Belediye Başkan adayı olan Sayın Mustafa Buyur’a,  Gazi Kemal Mahallesi Muhtar Adayı ve aynı zamanda Öğrenci velimiz Sayın Sayit Şarlı’ya, MHP İlçe Başkanı Sayın Serhan Şen’e, Belediye Başkan adayı Recep Özcan’a,  Velimiz Sayın Remzi Alan’a,  Sayın Durmuş Macit’e, Sayın Faik Namdar’a, Velimiz Sayın Yıldız Doğan’a,  Velimiz Sayın Süreyya Ayar’a, Velimiz Sayın Sevgül Özöğüt’e Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Sayın Nimet hanıma Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Sevda Uslu hanıma, Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ertan Bolel’e yaptıkları yardım destekleri için bizim etkinliklerimizi her zaman destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadriye Tokat’a, Atatürk Ortaokulu Müdürümüz ve müdür yardımcılarımıza ve öğretmenlerimize canla başla soğuk havaya aldırmadan çalışan Okul Aile Birliği tüm üyelerime, sınıf temsilcilerime ve velilerimize ve etkinliklerimizden satın alarak okulumuzu destekleyen tüm Babaeskililere Okul Aile Birliği olarak çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Başkan Hacı, daha sonra pazarcı esnafını da ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Habertrak/Metin Karakuş