DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.135,62 0.391
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

Başkan Uyan, hafta sonu-hafta içi gözetmeksizin çalışıyor

Son Güncelleme :

23 Temmuz 2018 - 10:52

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hafta sonu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte çalışmaların başında durarak yol yapım çalışmalarını bizzat kendisi yürüttü.

Başkan Uyan’ın hafta sonu, hafta içi fark etmeksizin devam ettiği çalışma temposu vatandaşların takdirini kazandı.

EKİBİYLE BİRLİKTE 7/24 HALKIN HİZMETİNDE

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, hafta sonu sabahın erken saatlerinde başlayan asfalt çalışmalarının yürütüldüğü bölgeye giderek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı.

Dereağzı Mahallesi 3018 Sokak’ta yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Uyan, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aşırı sıcak havaya rağmen büyük bir özveriyle çalıştığını aktardı.

Mahalle sakinleriyle de sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Uyan; “Sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Asfalt şantiyemizde kendi imkanlarımızla hazırladığımız asfaltı son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimizle altyapısı tamamlanan yollarımızda kullanıyoruz. Her gün yaklaşık 7 km yolumuzun yapımını tamamlıyoruz. Hafta sonları da görevlendirdiğimiz ekiplerimiz çalışmaları devam ettiriyor. Her şey daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Marmaraereğlisi için. “dedi.

Sıcak asfalt seriminden dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Uyan’a ve ekibine hafta sonu dinlemeksizin yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Habertrak/Özlem İnan