DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.979,12 0.167
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Başkan Yüksel Ergene’nin marka ismi oldu

Son Güncelleme :

05 Şubat 2019 - 9:43

Ergene’de vatandaşlar için gecesini gündüzüne katarak şeffaf belediyecilik anlayışı ile Ergene halkı için her zaman en iyisini yapmak adına çalışan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene halkının deyimiyle Ergene’de marka isim haline geldi.

Ergene’de doğumdan ölüme kadar her zaman vatandaşlarının yanında olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki gün Sağlık Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sağlık Mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Sağlık Mahallesinde vatandaşların ve esnafın güler yüzü ile karşılanan Başkan Yüksel’e vatandaşlar Ergenenin marka ismi olduğunu belirtti. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Ergene’ye yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlar yeni dönemde de daha iyi çalışmaların yapılacağından hiç şüphe duymadıklarını belirttiler.

Ergene Belediyesinde göreve gelir gelmez yapmış olduğu analizler doğrultusunda sorunları tel tek çözüme kavuşturan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’den, ilçemizdeki esnaflar da çok memnun olduklarını belirterek, belediyenin yapmış olduğu üst yapı ve alt yapı çalışmaları ile dükkanlarının bulunduğu sokakların yaşanılabilir modern bir hale dönüştüğünü belirtti.

Sağlık mahallesinde yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde büyük bir sevgi seli ile karşılanan Başkan Yüksel’e vatandaşlar gibi esnaflarda tam destek olduklarını belirtti. Başkan Yüksel esnafa, “Ergene’de ne yaptıysak sizlerle hep birlikte yaptık, yaşadığımız bu topraklar hepimizin, Ergene’de ben değil biz olduk böyle olunca da sevgi kenti Ergenemiz gelişti ve büyüdü, ilerleyen dönemlerde daha da gelişecek ve büyüyecek” dedi.

Habertrak/Özlem İnan