DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.914,01 1.966
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Başkan Yüksel’den Yağmur Altında Denetim

Son Güncelleme :

28 Ekim 2017 - 11:55

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yoğun yağan yağmur dolayısıyla Ergene ilçesinde altyapı çalışması yapılan mahallelerde, su taşkınlarının oluşumunu engelleyecek yağmur kanallarını belediye ekipleri ile birlikte yerinde inceledi.

İlçemizde yaşanan yoğun yağış dolayısıyla oluşabilecek sorunları yerinde görmek amacıyla denetlemede bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene ilçemiz için gecemizi gündüzümüze katarak her alanda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yol çalışmalarının devam ettiği bölgemizde Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesinin ana yolunda devam eden alt yapı çalışmaları dolayısıyla vatandaşlarımızın sorun yaşadığının farkındayız. Çalışmaların ardından doldurulan yollarda yaşanan çökmelerin vatandaşlarımıza yaşattığı sıkıntıların çözüme kavuşturularak alt yapı ve yol çalışmalarının son bulduğu ilçemizde vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Yoğun yağışların yaşandığı Saray ilçesinde Kiremithane yolu mevkiinde kayıp olan askerimizin şehit olduğu haberini aldık, derin üzüntü içerisindeyiz diyen Yüksel ‘  Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum. Doğal afet dediğimiz durumlarda can kaybının olmaması tek dileğimizdir. Yaşanan afetler sonrası tüm halkımıza bir kez daha geçmiş olsun’ ifadelerine yer verdi.  Habertrak/Timuçin Çınar