DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.450,72 0.872
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Başkanın mahallelere ikinci tur ziyaretleri

Son Güncelleme :

31 Ocak 2019 - 10:44

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul göreve geldiği ilk yıldan bugüne dek gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine aralık vermeden devam ediyor.

En son Kasım ve Aralık aylarında bir program dâhilinde köyden mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerlerinin hepsine giden ve mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Ulaş Yurdakul, tabir-i caizse daha teri kurumadan bir kez daha mahalle ziyaretleri turuna başladı.

Başkan Ulaş Yurdakul dinlenmeye fırsat bulamadan ve kendi ailesine bile zaman ayıramadan başlatmış olduğu bu ziyaretlerde, sıkılmadık el ve talebini iletemeyen vatandaşın kalmamasını amaçlıyor. Mahalle ziyaretlerinde her zaman yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Ulaş Yurdakul, gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaretlerde deneyimli ekibiyle birlikte birinci ağızdan belediye çalışmalarını ve ikinci dönem projelerini mahalle sakinleriyle paylaşıyor.

“BİZ BİRLİKTE BAŞARDIK, BİRLİKTE BAŞARMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Ulaş Yurdakul mahalle ziyaretleri hakkında yapmış olduğu açıklamasında; “Bizler her şey Malkara için diyerek yola çıktık. İkinci tur mahalle ziyaretlerimizde Çavuşköy, Alaybey, Ahievren, Küçükhıdır, İshakça, Karaidemir, Mestanlar, Bağpınarı, Sarnıç ve Batkın mahallelerimizde ki hemşerilerimizle bir araya gelerek belediyemizin hizmetlerini ve yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerimizi anlattık. Program dâhilinde ekip arkadaşlarımla birlikte diğer mahallelerimizi de ziyaret edip, hemşerilerimizin istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Her zamanki gibi bizleri sevgiyle karşılayan ve çaylarımızı yudumlarken sıcak muhabbetleriyle bizleri kucaklayan hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte başardık, birlikte başarmaya da devam edeceğiz.” Diyerek düşüncelerini belirtti.

HEM ŞAŞIRTTI HEM DE DUYGULANDIRDI

Mahalle ziyaretleri esnasında Başkan Ulaş Yurdakul’u hem şaşırtan hem de duygulandıran bir durumla da karşılaşıldı. Herkesin istek ve talebini can kulağıyla dinleyerek sık sık notlar alan Başkan Ulaş Yurdakul’un bir vatandaşa ısrarla bir talebi ve isteğinin olup olmamasını sormasına rağmen vatandaşın verdiği cevap başkanın bugüne dek ne kadar doğru işler yaptığının cevabı gibiydi. Vatandaşın; “Malkara için geceni gündüzüne katıp onca hizmet yaptın. Mahallelerimizi her zaman ziyaret ettin. Bizler sana sorunlarımızı iletmeden sen bizden önce davranıp sorunları çözdün. Şimdi daha ne isteyebilirim ki.” Demesi Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u hem şaşırttı hem de duygulandırdı.

Bu cevap üzerine önce şaşırdığı ardından da duygulandığı gözlerinden okunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da mahalle sakinine sarılarak; “Yapmış olduğumuz hizmetlerin karşılığını bu şekilde sevgiyle almak bizleri daha da mutlu ediyor. Şaşırdım çünkü hemşerimize ısrarla talebini sorduğum halde yok dedi. Duygulandım çünkü bizler zaten hizmetlerimizi vatandaşlarımız için ve Malkara için yapıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaların ne kadar doğru olduğunu da vatandaşımız bize hissettiriyor. Aynı zamanda da gururlandım çünkü yaptığımız hizmetlerin karşılığı olarak sevgiyle kucaklandım” diyerek duygularını ifade etti.

Habertrak/Özlem İnan