DOLAR 32,2035 % -0.01
EURO 35,4053 % 0.33
GRAM ALTIN 2.514,65 % 0,56
ÇEYREK A. 4.111,45 % 0,56
BITCOIN 66.344,46 -0.892
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Basketbolda Marmaraereğlisi rüzgarı

Son Güncelleme :

26 Şubat 2018 - 13:42

-Süleyman Turgut Kırali ortaokulundan etkili oyun

Marmaraereğlisi Belediyespor kulübü, Tekirdağ okullar arası basketbol il birinciliği müsabakalarında 1. olarak Yıldız Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası’na katıldı.

Marmaraereğlisi Belediyespor kulübü, alt yapı oyuncularından oluşan Süleyman Turgut Kırali ortaokulu takımı Tekirdağ’da düzenlenen Marmara Bölge Şampiyonası’nda, A grubunda Yalova, Edirne ve Kırklareli ekipleriyle mücadele ediyor.

İlk maçını Kırklareli temsilcisine karşı oynayan Tekirdağ temsilcisi, Süleyman Turgut Kırali ortaokulu takımı rakibini 81-34 yenerek şampiyonaya iyi bir başlangıç yaptı. 2. Maçında Edirne karşısına çıkan Tekirdağ ekibi, ilk periyoda istekli başladı. İlk periyodu 25-14 önde bitirdi. 2. Periyod farkı daha da açan Tekirdağ temsilcisi Süleyman Turgut Kırali ortaokulu, etkili savunması ve hücumda istekli oyunu ile skoru 48-20 ye getirdi. Oyunun son periyodunda da etkili oyununu sürdüren Tekirdağ ekibi karşılaşmadan 83-46 gibi farklı bir sonuç ile ayrıldı.

HEDEF TÜRKİYE YARI FİNALLERİ

Tekirdağ okullar arası basketbol il birinciliği müsabakalarında 1. olarak Yıldız Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası’na katılan Marmaraereğlisi Belediyespor kulübü, basketbol antrenörü Meral Canberk; ‘’İyi bir kura çektik. A grubundan lider çıkarak 23-26 Mart tarihleri arası oynanacak Türkiye yarı finallerinde mücadele etmek istiyoruz. Kulübümüzü, aynı zamanda Marmaraereğlisi Belediye başkanı İbrahim Uyan’da maddi ve manevi olarak destekliyor. Başkanımızın destekleri sayesinde marmaraereğlisi’ne birçok kupalar kazandırdık. Başkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

12 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Takımlarının 12 maçlık yenilmezlik serisine sahip olduğunu söyleyen Canberk; ‘’Grubumuzda çekişmeli maçlar oynadık. Ancak takımımızın tecrübesiyle tüm maçlardan galip geldik. Sporcuların aileleri karşılaşmaları izleme geliyor. Sporcular ailelerini görünce daha istekli ve motive olmuş bir şekilde oyunlarını oynuyor.’’ dedi.

‘‘SIFIRDAN YETİŞTİRDİK’’

Çocukları sıfırdan alıp buralara kadar yetiştirdiklerini söyleyen Süleyman Turgut Kırali ortaokulu müdürü Şenol Avcı; ‘’Bu çalışmalar sırasında yardımlarını bizden esirgemeyen belediye başkanımız İbrahim Uyan, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Adil Özer ve sayın kaymakamımız Sıdkı Zehin, turnuva döneminde her türlü maddi manevi desteklerini bizlerden esirgemedi. Meral hocamla 2. dönemin başından bu yana çocukları bu turnuvaya hazırladık. İli Temsilen şuan karşılaşmalarımızı yapıyoruz bu karşılaşmalardan da alnımızın hakkıyla çıkıp Türkiye yarı finallerine gideceğiz fakat çocukların buraya gelmesindeki en büyük pay sahibi antrenörleri Meral Canberk’tir.’’ dedi. Habertrak/Timuçin Çınar