DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.240,01 0.341
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Bederli Ve Özer Ailesi’nin mutlu günü

Son Güncelleme :

01 Eylül 2020 - 10:24

Babaeski Ticaret Borsası Şefi Nihal Bederli, TREDAŞ’ta Elektrik Teknisyeni rahmetli Tayfun Bederli’nin biricik kızları ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erdem’in çok değerli yeğeni Simay Bederli, bir süredir birlikte olduğu Mesut Özer ile dünya evine girdi.

Babaeski’nin en gözde mekânlarının başında gelen Karnaval Wedding Lounge Düğün Salonunda yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı tedbirleri kapsamında gerçekleşen yemekli muhteşem düğün törenine, Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı başta olmak üzere, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve TOBB Mevzuat Komisyonu Başkanı Fahrettin Özün, Borsa Genel Sekreteri İsmail Dimitoka, Borsa Meclis Üyeler, Belediye Meclis Üyeleri, Bederli ve Özer Aile Yakınları ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Doğan Holding Hepsi Burada Platformda Müdür olarak görev yapan Endüstri Mühendisi Simay Bederli, muhteşem bir düğün töreni ile Özel bir Şirkette Makine Mühendisi olarak görev yapan Mesut Özer ile hayatını birleştirdi.

Babaeski Ticaret Borsası’nda Şef olarak görev yapan Nihal Bederli ve Denizli’de Özel Bir Şirket Sahibi olan Dündar Özer ve eşi Hatice Özer aileleri, düğün salonu girişinde gelen davetlileri tek tek karşılayarak, düğün töreni boyunca kendileri ile ilgilendiler.

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift gece boyunca aile yakınları ile birlikte, pistte Piyanist Şantör Zafer Sarmaşık’ın, 9/8’lik oyun havalarına eşlik ettiler.

Genç çift’ in, 12 Eylül 2020 Cumartesi günü LYCUS RIVER Hotel Pamukkale-Denizli’de de bir düğün töreni olacak.

Habertrak/Feyza Sevim