DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 64.113,88 8.421
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

  BİSİKLETLER YİNE YOK!

Bisiklet tutkunları, doğaseverler, sahilin düzenleme çalışmalarıyla birlikte kırk yılda bir yaşanır güzelliğe kavuşmuşlardı.

 

Sahil bölgemiz herkesi imrendirecek şekilde düzenlenmiş, ayrıca spor tutkunlarına, doğaya en saygılı bisiklet sporcularına da yürüyüş yollarının yanında bisiklet yolları yapılmıştı.

 

Birincisinde PANDEMİ bahane edildi ve bisikletler aylarca kaldırılıp bir köşeye kondu. Ya şimdi? Sahildeki bisiklet istasyonları niçin bom boş?

 

Ülkemizin yaşadığı büyük felaket, büyük moral bozukluğu, tam da insanlarımız dışarılara, doğaya, sosyal yaşama, sportif etkinliklere koşması gerektiği zamanda bisikletler, hiç kimseye haber verilmeden alınıyor.

 

Bugünkü teknoloji, iletişim çağı varken, herkesin mail ve telefonu bulunuyorken, bisiklet kartı almışlar, bisiklet sevdalıları, sahilimize; yelkenli gemi gibi yakışan bisikletler niçin kaldırıldı?

 

Bir taraftan Süleymanpaşa Belediyesi sürekli gençlere yatırım-hizmet yapıyormuş gibi görünüyor.

 

Başkan okullara iniyor. Öğrencilerle fotoğraf çektirilip çeşitli hizmetler ( çay, kontur, bedava otobüs bileti ) , ( Halı saha-spor alanları) gibi daha birçok hizmeti; gençlere, sporseverlere görüntülere giren ve kazınan duyurular, girişimler yaptılar.

 

Bütün bunlar bilinirken, Başkanın bir yıl sonra yapılacak seçimleri de göz önünde bulundurması gerekiyor… Verilen sözler; tutulanlar veya tutulmayanlar…

 

Sahil düzenleme yapıldıktan sonra; 7–8 yıl önce insanımız, şehrimize gelen misafirler, yabancılar sahili görünce alkışlıyor. Güzel hizmetlere, kalıcı ve istikrarlı olanları bizde alkışlıyoruz…

 

Ya istikrarı ve gelişmesi olmayanlar? Bisikletler gibi! Sekiz yıldan bu yana yeni bir istasyon yapılmadı! Sekiz yıldan bu yana bisikletler yenilenmedi; yenilenemedi. Niçin?

 

Yenilenmediğini bir kenara bırakırsak neden sıklıkla bisiklet istasyonları boş kalıyor?

 

Velhasıl dostlarım hizmetlerin en değerlisi; istikrarlı ve güncellenen insan merkezli olanlarıdır. İnsanı önemseyen, seçilmiş olduğu halka bilgi veren, geri dönüş yapan idarecilere çok ama çok ihtiyacımız var…

 

 

 

Bisiklet tutkunları, doğaseverler, sahilin düzenleme çalışmalarıyla birlikte kırk yılda bir yaşanır güzelliğe kavuşmuşlardı.   Sahil bölgemiz herkesi imrendirecek şekilde düzenlenmiş, ayrıca spor tutkunlarına, doğaya en saygılı bisiklet sporcularına da yürüyüş yollarının yanında bisiklet yolları yapılmıştı.   Birincisinde PANDEMİ bahane edildi ve bisikletler aylarca kaldırılıp bir köşeye kondu. Ya şimdi? Sahildeki bisiklet istasyonları niçin bom boş? […]

22 Şubat 2023 - 10:17