DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.307,79 -0.822
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Biz Büyük Bir Aileyiz”

Son Güncelleme :

06 Mayıs 2019 - 12:47

Özel Burcugül Eğitim Kurumları 0-6 yaş aralığındaki çocuklara Anaokulu, Kreş ve gündüz bakımevinde deneyimli öğretmenleri ile hizmete devam ediyor.

11. Burcugül Çocuk Şenliği etkinlikleri ile yılsonu gösterisi yapan minik öğrenciler, sahnede renkli görüntüler sergilediler.

“Biz Büyük Bir Aileyiz” vizyonuyla eğitim kalitesini devam ettiren Özel Burcugül Eğitim Kurumları Müdürü Burcu Hergül Gür, 11. Burcugül Çocuk Şenliği etkinliklerinin ardından, sezon içinde ve sezon sonunda okul bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

YENİ NESİL SINIFLAR

Eğitimde kaliteli, tecrübeli ve güven çerçevesinde öğrencilerin temellerini sağlam inşa ettiklerine vurgu yapan Özel Burcugül Eğitim Kurumları Müdürü Burcu Hergül Gür, “Eğitim-Öğretim bizim mesleğimiz. Öğrencilerimize birçok ayrıcalık ile kaliteli bir eğitim sunuyoruz. Tam gün İngilizce ve ikinci yabancı dil olarak Fransızca ve İspanyolca ders imkânı sunuyoruz. Ayrıca yeni nesil kodlama eğitimi ve sınırlı kontenjanlı özel Montessori sınıfı ile de uzman kadromuz çocuklarımızın eğitimi için gereken tüm çalışmaları eksiksiz yerine getiriyor ve öğrencilerimize psikolojik danışman desteği sunuyoruz.” İfadelerini kaydetti.

ÖĞRENCİLERİN ÖZGÜRCE HAREKET EDECEĞİ BİR ALAN

Uzman branş öğretmenlerinden özel müzik-orff, bale, jimnastik, halk oyunları, çocuk pilatesi ve yogası, drama ve satranç derslerinin verildiğini aktaran Müdür Gül, “Öğrencilerimize eğitim kurumumuzda 400 metrekare kapalı alan olmak üzere, 250 metrekare de bahçe alanında geniş ve ferah bir alana sahip olmalarına olanak sağladık. Ayrıca sabah 07:00’dan akşam 19:00’a kadar servis imkanı ile öğrencilerimize de servis imkanından faydalanma ayrıcalığı sunuyoruz.” Şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARA ÖZEL ATÖLYE ETKİNLİKLERİ

“Özel Burcugül Eğitim Kurumları olarak (0-6 YAŞ) anaokulumuz ve kreş ve gündüz bakımevimizle hizmetinizdeyiz.” Diyerek konuşmasını sürdüren Müdür Gür, öğrencilere Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi, Renkli Hayaller Görsel Sanatlar Atölyesi, Minik Aşçılar Atölyesi, Minik Marangozlar Atölyesi adı altında etkinliklerin düzenlendiği ayrıcalıkların da olduğunu dile getirdi.

YAŞ GRUPLARINA ÖZEL YEMEK LİSTELERİ

Müdür Gül, 0-24 ay arası bebek grubuna özel yemek listesinin yer aldığı eğitim kurumumuzda tamamen hijyenik ortam ve doğal besinler öğrencilerimizin tüketimine hazır hale getirilmektedir.”diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Habertrak/Özlem İnan