DOLAR 32,2687 % -0.31
EURO 34,8392 % -0.12
GRAM ALTIN 2.398,63 % 0,21
ÇEYREK A. 3.921,75 % 0,21
BITCOIN 64.034,48 1.084
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“BÜTÜN ÇOCUKLAR EŞİTTİR”

“LÖSEMİ VE KANSER ÖNLENEBİLİR BİR HASTALIKTIR”

 

“LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM”

2-8 Kasım ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ etkinlikleri kapsamında Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde “Sevgi, İyilik ve Umut Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Köprübaşı mevkiinden başlayan yürüyüş, bando ve sloganlar eşliğinde Hükümet Caddesi’nde yapıldı.

Korteje katılanlar; “Lösemi ve kanser önlenebilir bir hastalıktır, sevgi, iyilik ve umut dolu mücadele, lösemili çocuklarımızı yalnız bırakmayalım, bir çocuğun hayatından daha önemli bir şey olamaz, biz kazanacağız, bir çocuğumuzu bile lösemi canavarına teslim etmeyelim, bütün çocuklar eşittir. “pankartları açtılar.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Tekirdağ Kahveciler Odası Başkanı Fahrettin Bayar ile tedavisini tamamlamış çocuklar, gençler ve yetişkinler, birçok gönüllü topluluk ve bağışçıların katıldığı yürüyüş sonrası Atatürk Anıtı’na LÖSEV çelengi sunuldu.

LÖSEV Tekirdağ koordinatörleri yaptıkları açıklamada kamuoyunda löseminin tedavi edilemediği yönünde yanlış bir algının bulunduğunu belirterek; “Biz yılardır bunun tam tersini kanıtlamak için çalışıyoruz. Amacımız löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu tüm halkımıza duyurmak. Bu haftanın sloganı ile ‘Lösemi değil biz kazanacağız.’ diyoruz. Bu etkinliklerle insanların dikkatini lösemi ve hastalarının üzerine çekmek istiyoruz.” diye konuştular. Habertrak/Serhat Yeşilipek

 

 

 

 

“LÖSEMİ VE KANSER ÖNLENEBİLİR BİR HASTALIKTIR”   “LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM” 2-8 Kasım ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ etkinlikleri kapsamında Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde “Sevgi, İyilik ve Umut Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Köprübaşı mevkiinden başlayan yürüyüş, bando ve sloganlar eşliğinde Hükümet Caddesi’nde yapıldı. Korteje katılanlar; “Lösemi ve kanser önlenebilir bir hastalıktır, sevgi, iyilik ve umut dolu mücadele, lösemili çocuklarımızı yalnız […]

06 Kasım 2023 - 11:51