DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.339,19 -1.066
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Büyük açılışlar yakında

Son Güncelleme :

20 Aralık 2017 - 16:08

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi Meclis Üyesi Doğan Özman ile bir araya geldi.
Marmaraereğlisi’nde yapılan Şehir Terminali, İlkokul, Meslek Yüksek Okulu hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ayrıca Yeniçiftlik ve Sultanköy mahallelerinde devam eden kanalizasyon inşaatları görüşüldü. Toplantıda Başkan Uyan;ilçeye yaptığı Belediye Hizmet Binası ve ilçeye kazandırdığı Doğalgaz hakkında bilgiler verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ortak gerçekleştirilen ve tamamlanmış projelerin açılış günleri hakkında ortak görüş birliğine vardılar.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ziyareti dolayısıyla Başkan Albayrak’a teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından oldukça memnunuz. Bu çalışmalar bittiğinde, Marmaraereğlisi ve diğer tüm ilçelerimiz, daha modern bir görünüme kavuşacaktır. Bizler de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere yatırım ve hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” diye konuştu. Habertrak/Serhat Yeşilipek

.