DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.785,35 1.227
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

BÜYÜKŞEHİRDE OPERASYON BAŞLADI

Son Güncelleme :

18 Ocak 2018 - 11:24

Büyükşehirde taşlar yerinden oynuyor. Albayrak’ın kendisi ve büyükşehir belediyesi kimliğine zarar veren isimlerle yollarını teker teker ayıracağı konuşuluyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde son günlerin en tartışmalı ismi olan, belediyeyi yaptığı icraatlar ve ihaleler ile adeta gündemden düşürmeyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Pınar Gülmez Ağırbaş, görevinden alındı.

PASİF GÖREVE GETİRİLDİ

Edinilen bilgilere göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden de ayrılması beklenen Ağırbaş’ın, şimdilik kızak daire başkanlığı olarak bilinen ve aktif olmayan İlçeler Koordinasyon Dairesi Başkanlığında çalışacağı kaydedildi.

İHALELER İLE GÜNDEMİ SARSMIŞTI

Pınar Gülmez Ağırbaş, daha önce geldiği belediyelerde ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesine başkanlık ettiği süreçte gerçekleştirdiği ihaleler ile hem kendisi hem de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ulusal ve yerel basının gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal kimliğinin kamuoyunda bu kadar negatif lanse edilmesinin ve tartışmalı ihalelerin faturası Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanına kesildi ve Pınar Gülmez Ağırbaş, kızak bir göreve çekildi.

YENİ DEĞİŞİKLİKLER SIRADA

Büyükşehir Belediyesi içerisinde bazı faklı değişikliklerinde yapılacağı bilgisine ulaşılırken özellikle kongrelerin geride kalmasının ardından tüm seçimlere müdahil olan, büyükşehir belediyesinde ki makamını  kullanarak siyasi hamleler yapan, ancak gençlik kollarından kadın kollarına kadar tüm seçimleri kaybeden ve siyasi danışmanlık yaptığı Albayrak’a da kaybettiren Şeref Çetin’in de görevden alınması için CHP Örgütünün net bir şekilde tavır göstereceği ve bu konuyu Kadir Albayrak’la paylaşacağı kaydedildi.

EVİNE BELEDİYE PERSONELİ ÇİM DÖŞEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Kadir Albayrak’ın danışmanı olan Şeref Çetin, evinin önüne belediye imkanlarını kullanarak belediye personeline çim döşetmişti. Yaşanan gelişmelerin ardından CHP İl başkanı Recep Ökten’in ‘’ Bu durumu kabul etmemiz mümkün değildir. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız gereğini yapmalıdır.’’ Sözlerinin ardından Kadir Albayrak, süreci beklemeye almıştı. Habertrak/Hülya Ural