DOLAR 32,2772 % 0.04
EURO 34,6452 % -0.2
GRAM ALTIN 2.400,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.925,14 % 0,02
BITCOIN 62.774,18 -1.444
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Büyükşehirde toplu sözleşme sevinci

Son Güncelleme :

08 Şubat 2021 - 14:17

Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şubesi, memur ve sözleşmeli personelin haklarına koruyarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile toplu sözleşme imzaladı.

YENİ KAZANIMLARIN MÜJDESİ VERİLDİ

Tüm Yerel-Sen, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kurumları TESKİ ile Trakya Belediyeler Birliği’nde görevli memur ve sözleşmeli personeller için toplu sözleşme imzaladı. İmzalanan toplu sözleşme ile memur ve sözleşmeli personellerin tüm haklar korunurken yeni kazanımların da müjdesi verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde memur ve sözleşmeli personel yetkili sendikası Tüm Yerel-Sen, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları ile toplu sözleşme yeniledi.

Memur ve Sözleşmeli personelleri temsilen Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit Güler’in de katıldığı imza törenine; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Trakya Belediyeler Birliği Müdürü C. Ogün Kürümoğlu, Tüm Yerel-Sen Genel Merkez Denetleme Kurul Üyesi Sinan Küçükyılmaz, Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Avukatı Gamze Alev Baydemir Orman, Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Halil Sevil, Şube Yönetim Kurulu üyeleri Ali Şahin Gülen, Aytaç Döldöş, Ahmet Alp ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş yeri temsilcileri Özlem Çebi Saka ve Selma Kayabaşı katıldı.

 “TÜM ÜYELERİMİZE VE ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit Güler; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan memur ve sözleşmeli personellerimiz için uzun görüşmeler sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ile başkanımıza bağlı kurumların yetkilileri TESKİ Genel Müdürümüz Sayın İbrahim İçöz ve Trakya Belediyeler Birliği Müdürümüz Sayın C. Ogün Kürümoğlu’nun da katılımıyla toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Tüm üyelerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olsun. ”dedi.

“BU GÜZEL NETİCENİN MİMARI ONLARDIR”

Sözleşme sürecinde büyük emek veren Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Halil Sevil ve Şube yönetimine de teşekkür eden Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit Güler; “Burada altını çizmem gereken bir nokta var. Bu sözleşmenin imzalanması için uzun süredir emek veren Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanımız Halil Sevil ve Tekirdağ Şube Yönetimimize ayrıca teşekkür ederim. Memur ve sözleşmeli personeller için bu güzel neticenin alınmasının mimarı onlardır.” ifadelerini kullandı.

Sadece Tekirdağ’da değil Türkiye’nin dört bir yanında üyelerinin haklarını savunduklarını ve daha iyi çalışma şartlarında görev yapmaları için mücadele ettiklerini dile getiren Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit Güler, “Bizler memur ve sözleşmeli personellerde oluşan sendikaların hiçbir iş yapmadığı imajını Tüm Yerel-Sen bünyesinde yaptığımız ve yapacağımız işler ile yıkmak ve tüm Türkiye’ye duyurmak için yola çıktık. Bir çok ilde çalışmalarımız büyük ses getirdi ve üyelerimizden aldığımız güç ile yeni anlaşmalar imzalamamızın önü açıldı. Biz üyelerimiz ile güçlüyüz. Tüm memur ve sözleşmeli çalışanlar için mücadelemiz devam edecek ve bu mücadele daha da iyi çalışma şartlarını getirecek. ”diye konuştu.

Memur ve sözleşmeli personel yetkili sendikası Tüm Yerel Sen ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları TESKİ Genel Müdürlüğü ile Trakya Belediyeler Birliği’ni kapsayan toplu iş sözleşmesi ile memur ve sözleşmeli personeller geçmiş toplu iş sözleşmesinde kazandığı tüm haklarını korudu.

PERSONELE YEMEK YARDIMI GELİYOR

Ayrıca, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanları için yemek yardımı talebinde de bulunan Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Halil Sevil’in de talebi kabul edilirken Başkan Albayrak gerekli adımların atılmaya başlandığının müjdesini verdi. Haber Merkezi