DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.950,00 0.192
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

CEYPORT YİNE Mİ KURCALIYOR?

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2020 - 11:08

Tekirdağ’da liman genişletme çalışmaları tamamlanan ve sonrasında likit tank çiftliği yapılmasını planlayan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 4. Meslek Grubu’nda faaliyet göstermekte olan Ceyport Tekirdağ Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. yönetimi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay’ı ziyaret etti.

Daha önce yapılan ziyaretleri de gizli kapılar ardında yapan ve basına hiçbir şekilde limandaki çalışmalarla ilgili açıklama yapmayan Ceyport Liman yöneticilerinin ziyareti; “Ceyport yeniden mi hortluyor” “Daha önce likit tank çiftliği yapılması planlanan limanla ilgili yeni çalışmalar mı var?” sorularını akıllara getirdi.

LİKİT TANK ÇİFTLİĞİ’NDEN VAZGEÇİLDİ Mİ?

Bilindiği gibi Ceyport limanı genişletme çalışmaları, geçtiğimiz aylarda deniz dolgusu ile tamamlanmıştı. Ancak üzerine yapılacak likit tank çiftliği projesine ise izin verilmeyeceği ve vazgeçildiği şirket yöneticileri yerine, CHP Milletvekillerince açıklanarak kamuoyunun tepkisi azaltılmıştı.

CEYPORT YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA YOK

Öte yandan CHP Milletvekillerinin likit tank çiftliği yapılamayacağı yönündeki söylemelerine rağmen, şirket yetkilileri “likit tank çiftliği yapmayacağız” şeklinde basına ya da kamuoyuna bilgi vermemişti.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 4. Meslek Grubu’nda faaliyet göstermekte olan Ceyport Tekirdağ Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi Berzan Avcı ve beraberindeki Liman İşletme Müdürü Mahmut Saygı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ziyaretleri adına Berzan Avcı ve Mahmut Saygı’ya teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyarette Ceyport Tekirdağ Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş.’nin limanda yapmış olduğu yatırım ve çalışmalar hakkında görüşme sağlanırken tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını süresince yaşanılan sıkıntı ve sorunlar, sektörün son durumu ve güncel konular görüşüldü. Sıcak karşılanmalarından dolayı Ceyport Yönetim Kurulu Üyesi Berzan Avcı Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay’a teşekkür etti.