DOLAR 32,2181 % 0.16
EURO 35,1418 % 0.09
GRAM ALTIN 2.471,34 % 0,14
ÇEYREK A. 4.040,64 % 0,14
BITCOIN 66.094,32 5.519
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

CHP adaylarını tanıttı

Son Güncelleme :

29 Mayıs 2018 - 13:42

Hedef en az 4 vekil

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı düzenlediği görkemli bir törenle Tekirdağ Milletvekili adaylarını basına ve kamuoyuna tanıttı. Topluluğa seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Tekirdağ’da ve Türkiye genelinde seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacaklarını kaydetti.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde CHP Tekirdağ İl Başkanlığı milletvekili adaylarını Özdemirler Düğün Salonu’nda düzenlenen törende partilere ve basına tanıttı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrası konuşan il başkanı Recep Ökten, seçim beyannamesinden başlıkları okudu.

‘SEÇİMLERDEN BÜYÜK BİR BAŞARI İLE ÇIKACAĞIZ’

Ardından Tekirdağ birinci sıra adayı olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kürsüye geldi. Topluluğa seslenen Öztrak, “Salonun kalabalığına baktığımda bu seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacağımızı görüyorum. Kadınlarımızın gençlerimizin salonda büyük bir kalabalıkla bulunması beni daha fazlaca umutlandırıyor. Eskinden bu kadar çok kadın bu kadar çok genç bu mücadelenin içinde yer almıyordu. Kadınların gençlerin artık taşın altına elini koymaya karar vermeleri bu mücadelenin ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Artık sahalardayız. Yolunuz yolumuzdur, yolumuz açık olsun” dedi.

‘EMEĞİMİ ALDIM’

Bu zamana kadar partinin çeşitli birimlerinde görev aldığını belirten CHP Tekirdağ Milletvekili 2. Sıra adayı İlhami Özcan Aygun, “24 yıla yaklaşık bir süreden beri en alt kademeden en üst kademeye kadar görev aldım. Süleymanpaşa’nın adayı olarak Tekirdağ milletvekili adayı olarak ben hazırım. Sizlerde hazır mısınız? Sayın il başkanın 2002 yılında merkez ilçeden bir milletvekili seçilmişti. O dönemde merkez ilçe başkanı olan ben İlhami Özcan Aygun merkezden aday çıkarmayı başardık. 7 milletvekilini Ankara’ya göndermek istiyoruz. Emek en güzel değerdir. Buna en önemli örnek benim. Emeğimin karşılığını aldım. Sizlere tavsiyem partimizin bütün kademelerinde görev alın” diye konuştu.

Daha sonra adaylar Candan Yüceer, Gülfer Ümit, Emre Köprülü, İsmail Dağaroğlu, Adem Dalgıç birer konuşma yaptılar. Toplu fotoğraf çekimin ardından adayları salondan Köprübaşı’na kadar birlikte halkı selamlayarak yürüdü.

Aday tanıtım toplantısın, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Eski Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Süleymanpaşa Kadın Kolları Başkanı Gaye Çolakoğlu, partililer katıldılar. Habertrak/Ferhat Akgün