DOLAR 32,2651 % 0.07
EURO 34,7170 % -0.17
GRAM ALTIN 2.400,29 % -0,37
ÇEYREK A. 3.924,47 % -0,37
BITCOIN 64.221,69 -1.481
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Çorlu kitap ve kırtasiye fuarı başladı

  1. Geleneksel Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı, tanınmış yazarlar ve kırtasiye firmalarının katılımıyla  başladı.

8-17 Eylül 2023 tarihleri arasında Salih Omurtak Caddesi’nde gerçekleştirilen fuarda birçok yazar ve kitapçı yerini aldı. 10 gün sürecek olan 11. Geleneksel Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı’na yerel ürünlerle renk katan kadınlar el işlerini satışa sundu.

Bu yıl Ediz Hun, Ahmet Ümit, Ataol Behramoğlu, Erol Mütercimler, Murat Menteş, Ali Lidar gibi tanınmış yazarların da olduğu 70’e yakın yazar katılacağı bildirilen fuarda,  ailelerde çocukların okul ihtiyaçlarını giderebilmek için kırtasiyeleri gezebiliyor.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen fuarda ayrıca söyleşiler ve imza günleri gerçekleştirilirken, kitapseverler ayrıca çok sayıda kitaba fuara özel fiyatlarla ulaşabiliyor.

Öğrenciler için test kitaplarının uygun fiyata satıldığı stantların yanı sıra, fuarda yerel yazarlarda yer alıyor. Bulgaristan’dan göçerek Çorluya yerleşen İdris Ay, 6 kitabıyla birlikte okurlarıyla buluşmayı bekliyor. Şengüzel Şen ve Güler Özçelik’in yer aldığı stantda yazarlar, kitaplarını okurlarıyla buluşturmak için tanıtımlarını yapıyor.

10 gün boyunca sürecek olan 11. Geleneksel Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı’na katılacak olan yazarların isimleri ise şöyle:

Abdurrahman Adıyan, Ahmet Ümit, Ali Dinç Sönmez, Ali İhsan Tertemiz, Ali Lidar, Ali Rıza Yavuz, Alparslan Büyükçağlayan, Ataol Behramoğlu, Ayhan Aydın, Ayten Öztürk, Bahadır Berk, Bülent Kılıçaslan, Cemal Latifoğlu, Ceren Melek, Damla Demirdağ, Dilara Keskin, Ediz Hun, Ekin S. Koch, Elif Yeşildağ, Emel Başer, Erol Mütercimler, Fahri Maden, Figen Koşar, Fikret Eroğlu, Gamze Çolum, Gizem Ezgi Akkuş, Güler Özçelik, Güneşi Gürseler, Haldun Açıksözlü, Hasan Güzel,  Hüseyin Keleş, İdris Ay, İlkiz Mudun, İrfan Gürkan Çelebi, Kayahan Demir, Kenan Bıyıklı, Kübra Demir, Latife Tekin, Mahmut İldoğan, Maral Atmaca, Medine Dinçer, Mehmet İlker Çoban, Meryem Nart, Mısra Öz, Mine Söğüt, Murat Menteş, Mustafa Aydınlı, Mustafa Fırat, Nedim Avcı, Nehir Aydın Gökduman, Nihat Küçükarslan, Nihat Gökmen, Nursemin Doğan, Orhan Gökdemir, Orhan Toker, Ozan Deniz, Ömür Uzel, Recep Atmaca, Sadık Tecelli Şen, Saniye Bencik Kangal, Satiye Eraslan Yeniköy, Sibel Karabulut, Şaban Çuman, Şefika Koca, Şengüzel Şen, Şenol Kaluç, Şeref Kurtiş, Ulviye Küccük, Yeşim Değer Üstünkaya, Zeynel İren.  Habertrak / Zekiye Türkkan

 

Geleneksel Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı, tanınmış yazarlar ve kırtasiye firmalarının katılımıyla  başladı. 8-17 Eylül 2023 tarihleri arasında Salih Omurtak Caddesi’nde gerçekleştirilen fuarda birçok yazar ve kitapçı yerini aldı. 10 gün sürecek olan 11. Geleneksel Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı’na yerel ürünlerle renk katan kadınlar el işlerini satışa sundu. Bu yıl Ediz Hun, Ahmet Ümit, […]

11 Eylül 2023 - 16:21