DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.966,22 -2.387
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

“Ekibimizle birlikte kentimiz için çalışacağız”

Son Güncelleme :

24 Ağustos 2019 - 17:12

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

KENT KONSEYİ’NE DENEYİMLİ BAŞKAN

Cumartesi günü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi seçimlerini  , CHP Tekirdağ Süleymanpaşa örgütlerden sorumlu  İlçe Başkan Yardımcısı ve eski Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz,  tüm partilerin desteğini alarak 55-48’lik oyla kazandı. Rakibi diğer CHP’li aday Nazlı Özden ise tüm çabalara rağmen seçimi kaybeden taraf oldu.Uzun süredir Tekirdağ gündemini meşgul eden ve kısa süre önce gerçekleşip ardından yenilenme kararı alınan Tekirdağ Kent Konseyi seçimi sonuçlandı.

Tekirdağ’ın tüm ilçelerini kapsayan ve Dr. Yücel Ayaz ve Nazlı Özden’in yarıştığı Kent Konseyi seçimlerin de başkanlığa Dr. Yücel Ayaza seçildi.

Seçimlerde Ayaz 55 oyla ipi göğüslerken, Nazlı Özden ise 48 oy da kaldı. Blok listeyle gerçekleşen seçimlerde Yücel Ayaz başkanlığında seçimi kazanan yürütme kurulu ekibi ise şu isimlerden oluştu: Ali İhsan Tertemiz, Ümit Güler, Muzaffer Doğan, Hüseyin Eren, Kamuran Varna, Server Atay, Cenk Boduç, Engin Tekin, Fahrettin Özzade, Selahattin Milli, Feyzullah Sugür, Hüseyin Güneş, Ahmet Kenar, Yalçın Gür.

Büyük Zaferle Elde Edildi

Hatırlanacağı üzere daha önce CHP İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve CHP Süleymanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Dr. Yücel Ayaz’ın yarıştığı seçimlerde Dr. Yücel Ayaz seçimi ilk turda kazanmış ancak seçim ikinci tura kalmıştı.

İkinci tura kalan seçimin ise divan da yaşandığı iddia edilen bazı hadiselerden dolayı tekrar edilmesi kararı alınmıştı. İkinci kez gerçekleşen seçimlerden de gülerek ayrılan taraf yine Yücel Ayaz oldu.

CHP’DE TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

Geçtiğimiz seçimlerde önce ki dönemin Kent Konseyi Başkanı ve aynı zamanda CHP Tekirdağ İl Başkanı olan Mehmet Ali Işıkgör’ün yeni dönemde de Kent Konseyi’ne aday olması büyük tartışma yaratmıştı.

Seçim sonuçlarının ardından da CHP İl Başkanlığı makamını tartışılır hale getirdiği için Mehmet Ali Işıkgör’de hedef haline gelmişti.

  1. SEÇİMDE ADAY DEĞİŞTİ

Tekrarlanan seçimlerde ise Mehmet Ali Işıkgör aday olmazken bu kez Işıkgör ve ekibi Nazlı Özden’i aday olarak çıkartıp ona destek verdi. Ancak aday değişikliğine gidilmesine rağmen seçimin kazananı yine Dr. Yücel Ayaz oldu.

‘’Kentimize Faydalı Olacağız’’

Seçimlerden zaferle ayrılan Ayaz yaptığı açıklamada, öncelikle olarak şehrimize hayırlı olsun. Şehrimize tüm dinamiklerle birlikte faydalı olmaya çalışacağız. Bizlere destek veren ve aday olmam konusunda da teveccüh gösteren herkese teşekkür ederim. Adaylığım konusunda partili arkadaşlarım STK başkanları, Oda Başkanları ve Muhtarlarımızın önemli desteğini gördüm ve ekibimle birlikte kolları sıvadık, seçimleri kazandık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

‘’Ortak Paydamız Kentimiz’’

Seçim öncesinde bazı talihsiz olaylar yaşandığını ancak bunun seçim atmosferiyle olduğu ümit ettiğini ifade eden Ayaz, ortak paydamız kentimiz. O sebeple bundan sonra sadece kurumlarımızla birlikte ve uyum içerisinde şehrimize faydalı olmaya çalışacağız. Ayrıca bugün seçimlerin adaletli bir şekilde tekrarlanmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a da teşekkür ediyorum. Daha önce de ifade ettiğim gibi başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarımızla birlik beraberlik içerinde çalışacağız. Sonuçlar hepimize hayırlı olsun.’’ Şeklinde konuştu.

YÜRÜTME KURULU LİSTESİ

Ali İhsan Tertemiz -Avukat (Tekirdağ Barosu Temsilcisi)

Ümit Güler -Terziler Odası Başkanı

Muzaffer Doğan- İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı

Hüseyin Eren  -Eğitim-İş İl Başkanı

Kamuran Eren  Kamu-Sen İl Başkanı

Cenk Boduç    CHP eski İlçe Başkanı (Beşiktaşlılar Derneği Başkan Yardımcısı)

Fahrettin Özzade   Macar Dostluk Derneği Temsilcisi (emekli Okul Müdürü)

Engin Tekin   Makine Mühendisi (Enerji Verimliliği Dernek Başkanı)

Selahattin Milli   Emekli Subay (Emekli Subaylar Derneği Temsilcisi)

Fezullah Sugür   Tekirdağ Borsa Temsilcisi

Hüseyin Güneş Değirmenaltı Mahallesi Muhtarı

Ahmet Kenar   Emekli Emniyet Müdürü  ( Turizmci)

Yalçın Gür   Sağlık-Sen İl Başkanı

Server Atay   Sigortacı – Lions Kulüp Başkanı

Habertrak/Ayşe Keşkek