DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.912,76 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Ergene doğal ürünler pazarı kurulacak

Son Güncelleme :

03 Kasım 2017 - 15:33

Ergene Belediyesi ve Ergene Kent Konseyi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen Ergene Doğal Ürünler  Pazarı bu yılda Orion Alışveriş Merkezinde 3-4-5 Kasım tarihleri arasında Çorlu ve Ergene halkının hizmetine açılacak.

Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediyesi, Ergene Kent Konseyi ve Kadın Meclisi’nin işbirliğiyle Orion da kurulacak olan Ergene Doğal Ürünler Pazarının açılışı 3 Kasım Cuma Günü Saat 17:30’da yapılacaktır. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanlığı, Satışa sürülen ürünlerle Ergeneli kadınların bütçelerine destek oluşturulurken yakın zamanda açılışı yapılacak olan Zübeyde Hanım Parkıyla kadınların el emeği ürünlerinin satışı yapabilecekleri alan kurulacağının bilgisi kaydedildi.

Ergeneli kadınlarımızın yiyecekten giyime el emeğiyle yetiştirdikleri ürünlere kadar çok sayıda ürünü dört duvar arasında kalmaktan kurtarıp bir kazanç kapısı haline getirirken, kadınlarımızın sosyal alanda gelişimine olanak sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz  diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz vatandaş odaklı hizmetlerimizden  birini gerçekleştirirken, asıl hedefimizde yine birlik ve beraberlik içerisinde dostlukların kurulduğu projenin  gelişimine bir kapı açabilmektir. Vatandaş odaklı çalışmalarımız devam ederken, Ergene Doğal Ürünler Projesi’nin ilgi görmesiyle birlikte Zübeyde Hanım Parkını daha geniş katılımla projenin devamlılığını sağlamak adına hayata geçirdik. Açılışımı yapacağımız Doğal Ürünler Pazarına tüm vatandaşlarımız davetlidir. ’ ifadelerine yer verdi. Habertrak/Timuçin Çınar