DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.017,40 1.267
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Ergene’de evlere misafir olmaya devam ediyoruz

Son Güncelleme :

06 Şubat 2019 - 10:27

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de ev ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yüksel yapmış olduğu ev ziyaretlerinde hane halkı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek onların talep ve şikayetlerini dinliyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önceki akşam Yeşiltepe, Sağlık ve Cumhuriyet Mahallelerinde ev ziyaretlerinde bulundu. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ev ziyaretlerinde hane halkı Başkan Yüksel’i evlerinde konuk etmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; sıfırdan bir belediye kurarak Ergenenin en önemli sorunlarından biri olan alt yapı sorununu ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarda bulunduklarını ve alt yapı, üst yapı çalışmalarını ivedilikle devam ettiğini belirterek, “Bizler göreve gelir gelmez alt yapı ve üst yapı çalışmalarına girdik, yolları olmayan mahallelerimize yeni yollar yaptık, asfalt ve kilit parke taş çalışmalarımız ile halkımızın yol sorununu ortadan kaldırdık” dedi.

Başkan Yüksel, “Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen 5 yıllık süre zarfında çok büyük hizmetlerin projelerin altına imza attık, hiçbir mahallemizi bir diğerinden ayırmadık. Yeni dönemimizde sizlerle birlikte daha da büyük projelerin altına imza atacağız. Trakya’nın parlayan yıldızı olan Ergenemizde hep birlikte çalışarak daha fazla üreteceğiz. Sizlerle her zaman iç içe olduk ve olmaya da devam edeceğiz, Ergene’de büyük bir aile olduk, bende bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana göstermiş olduğunuz güler yüz Ergene’de doğru işler yaptığımızı gösteriyor, evlerinizde göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten hane halkı ve mahalle sakinleri, “Ergene Belediyesi kurulduktan sonra mahallelerimize hizmetler gelmeye başladı, sokaklarımız güzelleşti, park ve sosyal alanlarımız çoğaldı, bizler inanıyoruz ki ilerleyen dönemlerde Ergene daha da modern bir yerleşim yeri olacak” dediler.

Habertrak/Özlem İnan