DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.104,14 1.303
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°

“Ergene’ye bahar geldi”

Son Güncelleme :

04 Nisan 2019 - 10:11

Ergene’nin kurucu Belediye Başkanı Rasim Yüksel 31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde tekrar Ergene halkının iradesi ile Belediye Başkanlığına seçildi.

Martın sonu bahar sloganıyla çıkmış olduğu seçim maratonunda ipi göğüsleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel oldu. Ergene’de ikinci dönemini yaşayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bizleri yeniden bu göreve layık gören Ergene halkına çok teşekkür ediyorum. Ergenemize ilk dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de hizmet yağacak. Bir kez daha sizin kardeşiniz, arkadaşınız, evladınız olmaktan gurur duydum. Bütün kalbimle ifade ediyorum, size hizmet etmek dünyanın en büyük onuru, en büyük şerefi. Çocuğuyla, genciyle, kadınıyla, yaşlısıyla Ergene de yaşayan siz değerli hemşerilerim seçimin galibi sizlersiniz. Bu seçim, sizlerin inancıyla, sizlerin o temiz yüreğiyle, sizlerin demokrasiye olan bağlılığıyla bu neticeye gitti. Hizmetlerin devamı için çıktığımız bu yolda Allah bizi muvaffak etti yüzümüzü güldürdü, bir de bu işin gizli kahramanları var, dualar ordusu var binlerce insan Rasim Başkana dua etti, aramızda ki sevgi bağımız ile büyüklerimizin dualarını aldık. Hizmetlerimiz vatandaşlarımız tarafından takdir edildi ve yeniden Belediye Başkanlığı görevine getirildik. Yeni dönem çok daha farklı olacak bu dönem Türkiye’nin konuşacağı bir Ergene olacak. Yeni dönemde verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirerek bunun haklı gururunu sizlerle birlikte yaşayacağız” dedi.

1 Nisan sabahı Cumhuriyet mahallesinde sabah namazını kılan Başkan Yüksel Ergene Belediyesinde personel ve yeni seçilen meclis üyeleri tarafından çiçekler ile karşılandı. Ergene Belediyesi yeni meclis üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yüksel, “Nerede kalmıştık” diyerek yeni güne başladı.

Habertrak/Ayşe Çinar