DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.431,29 -1.035
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Eşkinat’ın umutları tükeniyor Yağcıoğlu geliyor!

Son Güncelleme :

20 Aralık 2018 - 9:42

CHP’nin Süleymanpaşa’da adayının kim olacağı sorusu yanıtını buluyor. Ekrem Eşkinat’ın Süleymanpaşa’dan tekrar aday gösterilmeyeceği ifade edilirken Süleymanpaşa’da İlker Yağcıoğlu ile devam edileceği adaylığının ise ocak ayında açıklanacağı bilgisine ulaşıldı.

ANKET SONUÇLARI ARAYIŞA YÖNELTTİ

CHP Genel merkezi tarafından yapılan kamuoyu araştırmalarında Saray ve Süleymanpaşa İlçelerinde mevcut belediye başkanlarının memnuniyet oranlarının partinin oy ve memnuniyet oranın oldukça gerisinde kalmasıyla birlikte CHP genel merkezini arayışa yönelttiği belirtiliyor.

SÜLEYMANPAŞA’YA YAĞCIOĞLU

Saray’da kamuoyu araştırmalarında öne çıkan bir isim olmadığından dolayı temayül yoklaması yapıldığı ancak Süleymanpaşa’da anketlerde İlker Yağcıoğlu’nun Ekrem Eşkinat’ın önünde çıkmasından ve üstelik CHP Örgütü’nünde kendisini destekliyor olmasından dolayı Süleymanpaşa’ya aday gösterileceği ifade ediliyor.

EŞKİNAT’IN UMUTLARI TÜKENİYOR

Süleymanpaşa Belediye başkanı Ekrem Eşkinat’ın çevresine sürekli bir tarih vererek adaylığının açıklanacağını söylediği biliniyor. Fakat mevcut belediye başkanı Ekrem Eşkinat’ın isminin bir türlü isminin açıklanmamış olmasının kendisinde çevresine karşı mahçubiyet yarattığı ve Eşkinat’ta da umutların tükenmesine ve büyük gerginliğe sebebiyet verdiği dilden dile dolaşıyor.

SÜLEYMANPAŞA YİNE AÇIKLANMAYACAK

Eşkişnat’ın çevresini ve ekibini diri tutmak için sürekli olarak açıklanacağı bir tarih verdiği ancak bu tarihlerin hiç birinde açıklanmadığı biliniyor. En son Eşkinat’ın Ticaret Odasında ve İyi Parti ziyaretinde de 18 Aralıkta açıklanacağını belirttiği ancak Saray’da temayül sonucunda kazanan Özgen Erkiş’in açıklanıp kendisi yine açıklanmayınca bu konuda söylemlerinin güvenilirliğini yitirdiği konuşuluyor.

Öte yandan edinilen bilgilere göre Eşkinat’ın yakın tarihte yapılacak olan CHP Parti Meclisi toplantısında yine isminin açıklanmayacağı Süleymanpaşa’da İlker Yağcıoğlu’nun isminin açıklanmasının Ocak ayını bulacağı belirtiliyor.