DOLAR 32,2234 % -0.11
EURO 34,9331 % 0.17
GRAM ALTIN 2.444,47 % 0,49
ÇEYREK A. 3.996,71 % 0,49
BITCOIN 61.080,00 0.494
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Gençlik Derneği açıldı

Son Güncelleme :

09 Ocak 2019 - 11:57

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık Mahallesinde Ergene Gençlik Derneğinin açılışına katıldı. Açılış kurdelesini Dernek Başkanı Yunus İpek ile birlikte kesen Başkan Yüksel “Gençlerden oluşan derneğimizin Ergenemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ergene’de gençleri öncelikle sosyal, kültürel ve eğitim alanında faaliyet göstererek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayıp, bireysel ve toplumsal gelişimlerine yardım edip, topluma faydalı bireyler olarak kazandırmayı hedefleyen Ergene Gençlik Derneğinin hafta sonu açılışı yapıldı. Açılışa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katıldı.

Başkan Yüksel açılış kurdelesinin kesimi öncesinde yapmış olduğu konuşmasında, “Ergene Belediyesi olarak her zaman gençlerin arkasında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ergene’de ki genç kardeşlerimizin böyle güzel bir dernek açmalarını memnuniyetle karşılıyorum, Ergene Belediyesi olarak her zaman desteklerimiz ile gençlerimizin yanındayız. Derneğimizin Ergene halkına, gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Gençlik Derneği Başkanı Yunus İpek ile açılış kurdelesinin birlikte keserek derneği ziyaret etti. Başkan Yüksel Ergene Gençlik Derneği kütüphanesine ayrıca kitap hediye de etti. Habertrak/Özlem İnan