DOLAR 32,3231 % -0.07
EURO 34,8231 % -0.02
GRAM ALTIN 2.413,50 % 0,83
ÇEYREK A. 3.946,06 % 0,83
BITCOIN 64.357,77 0.874
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Gökhan Saygı emin adımlarla başkanlığa ilerliyor

Son Güncelleme :

12 Şubat 2024 - 12:35

Gökhan Saygı emin adımlarla başkanlığa ilerliyor

SAYGI HALKIN BÜYÜK DESTEĞİNİ KAZANDI

????????????????????????????????????

 

Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Gökhan Saygı, Habertrak Gazetesi’ni ziyaret ederek projelerinden ve çalışmalarından bahsetti.

Emin adımlarla belediye başkanlığına doğru ilerleyen ve halkın sevgisini kazanan Başkan adayı Gökhan Saygı; “Süleymanpaşa’mızı çağdaş, modern ve sosyal belediyecilik anlayışı ile Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı haline getireceğimiz, ‘Gerçek Belediyecilik’ vizyonuyla geliyoruz!” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Gökhan Saygı, adaylığı açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına hız kazandırdı. İlçe halkının talep ve beklentilerine cevap verebilmek için yoğun bir tempoyla saha çalışmalarını sürdüren Saygı, 31 Mart’a kadar kapı kapı gezerek, elini sıkmadığı tek bir vatandaş bırakmamak hedefiyle çalışmaya gayret ediyor. Siyasi kariyeri boyunca ve Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde sürekli sorunlara çözüm üretme ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseme ilkeleriyle hareket eden Gökhan Saygı, adaylık sürecinde de bu ilkelerinden ödün vermeyeceğini vurguladı. Başkan adayı Gökhan  Saygı’nın ziyaretine MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan ve AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Veli Yaşın da eşlik etti. Habertrak/Serhat Yeşilipek