DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.186,01 -1.922
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Her zaman aktif olamaya çalışıyoruz”

Son Güncelleme :

17 Ocak 2020 - 13:54

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı İlker Yücel, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Kürşad Sungur, Basın ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Yerbasan ve İlçe Yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Habertrak Gazetesi’ni ziyaret ettiler.

Habertrak Gazetesi ziyaretinde gazete imtiyaz sahibi Cenap Kürümoğlu ile görüşen MHP heyeti parti çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

MHP’nin her geçen gün üye sayısını arttırdığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı İlker Yücel; “İl düzeyinde 15 bin civarında üyemiz var. Yükselişimiz sürüyor. 2 bine yakın üye sayımızı attırdık diyebiliriz. Meclis üyelerimizin çalışmaları, partimizin saha çalışmaları ve Cumhur İttifakının ruhuyla Tekirdağ’da MHP’nin yükselişi sürecektir. Her geçen gün çalışmalarımızla üye sayımızı arttırıyoruz. Tekirdağ ilimizde basın mensuplarımızla birlikte hareket eden, basının yanında olan bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Cumhur ittifakımızla Tekirdağ yerelinde ve İlçe Belediyesiyle uyumlu bir çalışmamız var. Ülkücü hareket olarak MHP’nin üretken anlayışını ilçemizde ve ilimizde göstermeye çalışıyoruz. Meclis üyelerimizle, Belediye Başkan Yardımcımızla bu konuda her zaman aktif olamaya çalışıyoruz.” dedi.

Habertrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cenap Kürümoğlu nazik ziyaretleri için MHP heyetine teşekkürlerini iletti.