DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.877,99 -1.983
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

“Heykel değil hizmet belediyeciliği…”

Son Güncelleme :

25 Ağustos 2020 - 12:33

Ahmet Aygün Gençlik Merkezi Spor Tesisleri açılış programında konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in Süleymanpaşalılara gönül belediyeciliği ilkesiyle hizmet ettiğini vurguladı.

Yüksel’in Tekirdağ’ı emin adımlarla ileriye götürdüğünü kaydeden Yel, “Ne yapmak istediğini bilen, milletimizin bizden ne istediğinin farkında olan ve sadece heykel belediyeciliği değil; hizmet belediyeciliği, gönül belediyeciliği konusunda da emin adımlarla Tekirdağ’ı ileriye götüren bir belediye başkanımız var. Gönül belediyeciliğiyle yapılan bir başkanlığımız var.” ifadelerini kaydetti.

“YÜKSEL, YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR”

“Cüneyt Yüksel, Tekirdağ’da bizim gerçekten gururumuz olan yatırımlar yapmaya devam ediyor” diyerek konuşmasını sürdüren Yel, “Gönül belediyeciliğinin, hizmet belediyeciliğinin sözünü vermiş olan ve benim tabirimle atom karınca gibi yerinde duramayan Cüneyt Yüksel Başkanımız ve onun belediye meclis üyeleriyle beraber 200 binin üzerinde vatandaşımızın hemşehrimizin yaşadığı Tekirdağ’da bizim gerçekten gururumuz olan yatırımlar yapmaya devam ediyor. Biraz önce kendisi yatırımları sayarken yoruldu. Bizler de dinlerken yorulduk. Ben bir kez daha Cüneyt yüksel başkanımıza ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

“TEKİRDAĞ’I İLERİYE GÖTÜREN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”

Yel, işini en iyi şekilde yapmış olan Ak Parti belediyeciliğinin izlerinin Süleymanpaşa Belediyesi’nde de görüldüğünü vurgulayarak “Marifet gerçekten intibahta tabi. Ne yapmak istediğini bilen, milletimizin bizden ne istediğinin farkında olan ve sadece heykel belediyeciliği değil; hizmet belediyeciliği, gönül belediyeciliği konusunda da emin adımlarla Tekirdağ’ı ileriye götüren bir belediye başkanımız var. Gönül belediyeciliğiyle yapılan bir başkanlığımız var. Ama bunu aynı şekilde Hayrabolu’da da, Kapaklı’da da görüyoruz. Bizim iddiamız o ki Türkiye’nin tamamında bu güne kadar bu işi en iyi şekilde yapmış olan Ak Parti belediyeciliğinin artık çok şükür ki Süleymanpaşa’da izlerini görmek bizi derinden memnun etmekte. Ziyadesiyle geleceğe güvenle bakmamıza neden olmaktadır. İnşallah önümüzdeki günlerde pek çok açılışta beraber olacağız.” İfadelerini kullandı.

“GENÇLERE SÖZLE DEĞİL HİZMETLE KATKI”

Hayata geçirilen spor merkezi ile gençlerin bağımlılıklarının da önüne geçilmesinin hedeflendiğini belirten Yel, “Biraz önce Sayın Kaymakamımızın’da belirtmiş olduğu gibi çağımızın hastalığı olan çeşitli bağımlılıklara yakalanma riski olan gençlerimizin hem sosyal medyadan hem çeşitli uyuşturucudan hem de daha pek çok zararlı alışkanlıktan vazgeçebilmesi için sadece sözle değil hizmetle de neler yapılabileceğini gösterdiği için Süleymanpaşa Belediyemiz’e teşekkür ediyorum. Bundan önceki tüm belediye başkanlarımıza, sayın vekillerimize bu toprakların bize vatan olmasını sağlayan bütün büyüklerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

“‘YAPARSA AK PARTİ YAPAR’ ZİHNİYETİNİ TEKİRDAĞIMIZ’DA BİZE HİSSETTİRDİ”

Eski Başkan Ahmet Aygün’ün söz verdiği gibi birçok projeyi hayata geçirdiğine de değinen Yel, sözlerini şöyle noktaladı: “Biraz önce Ahmet Aygün başkanımızı dinledik. Gerçekten 2004-2009 yıllarında onun neler yaptığına en yakından şahit olan kardeşlerinizden birisiyim. Burada 2005 yılından 2015 yılına kadar özel idari genel sekreterliği görevinde yapmış olduğu birçok hizmeti ‘söz verdiğimiz gibi’ mesajlarıyla bütün meydanları süsleyerek gerçekten de söz verdiği tüm konuları yerine getirerek ‘Yaparsa Ak Parti yapar’ zihniyetini Tekirdağımız’da bize hissettirdiği için ayrıca teşekkür ediyor ve bu tesisimizin tüm Tekirdağ’a, gençlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Habertrak/Özlem İnan