DOLAR 32,2543 % -0.02
EURO 34,6835 % -0.11
GRAM ALTIN 2.397,90 % -0,10
ÇEYREK A. 3.920,56 % -0,10
BITCOIN 62.490,01 -0.911
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°

İki halde son durum…

Son Güncelleme :

23 Kasım 2019 - 13:18

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli, Büyükşehir Belediyesi Etüt ve projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden Su Ürünleri Hali ve Sebze ve Meyve Hali’ni yerinde inceleyerek teknik personelden son durum hakkında bilgi aldı.

Halk odaklı bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hizmet götüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda bölgedeki ekonomik hayata canlılık getirilmesi amacıyla Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz dönemde Süleymanpaşa ilçesinde yapımına başlanan Süleymanpaşa Su Ürünleri Hali ve Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Hali’nde çalışmalar devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalarda gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi alan Başkan Vekili Münür Karaevli, her iki yatırımın da Tekirdağlılara hayırlı olmasını temenni etti.

SÜLEYMANPAŞA SU ÜRÜNLERİ HALİ

5 bin 272 metrekare kapalı alana sahip Süleymanpaşa Su Ürünleri Hali bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere 3 kattan oluşuyor. Tesis bünyesinde 10 soğuk hava deposu, 10 büro, buz deposu, çöp odası, mezat alanı, ürün kabul salonu, ürün çıkış salonu, otopark, restoran, çay ocağı, soyunma odaları ve idari birimler yer alacak.

SÜLEYMANPAŞA SEBZE VE MEYVE HALİ

Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Hali, hal binası, idari bina ve sandık deposu olmak üzere üç ana bölümden oluşuyor. Hal binasında 30 dükkân, satış alanı ve çay ocağı bulunuyor. İdari binada yönetici odası, zabıta birimleri, ilk yardım birimi, mescit, toplantı odası, yemekhane ve mutfak yer alıyor. Sandık deposu ise 30 adet depodan oluşuyor.

Habertrak/Zekiye Türkkan