DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.877,99 -1.983
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Kadir Albayrak karizmayı öyle bir çizdirdi ki

Son Güncelleme :

11 Mayıs 2018 - 16:28

TEKSİ Genel Kurulu’nda yaşananlar bu kadarına da pes dedirtti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TESKİ’nin Genel Kurulu’nda yaşananlar bu kadarına da pes dedirtti. Daha önce su fiyatlarının aşağı çekileceğiyle ilgili söz veren Kadir Albayrak, bu kez su fiyatlarında indirime gidilmemesiyle ilgili bir tavır sergileyince ortalık karıştı.

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ALBAYRAK’A “DUR” DEDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından daha önce Kadir Albayrak’a “Su fiyatlarında indirime gidilecek” dediği hatırlatıldı. Buna rağmen geri adım atmayan Albayrak’a meclis üyeleri büyük bir şok yaşattı. Verilen önerge üzerine su fiyatlarının düşürülmesiyle ilgili olarak yapılan oylamada; Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a belediye meclis üyeleri ve bazı belediye başkanları tarafından adeta ders verilerek “Dur” dendi. Konuyla ilgili olarak yapılan oylamada Kadir Albayrak dışındaki meclis üyelerinin tamamı su fiyatlarının düşürülmesi yönünde oy kullandı.

CHP’LİLERDEN ALBAYRAK’A BÜYÜK TEPKİ

Su fiyatlarının düşürülmesiyle ilgili yaşanan bu gelişmenin ardından CHP cephesinde de Kadir Albayrak’a büyük tepki olduğu bilgisine ulaşıldı. Tam seçim döneminde daha önce ‘Su fiyatları inecek’ sözü vermesine karşın, su fiyatlarının indirilmemesi için direnen Kadir Albayrak’ın bu tavrının CHP’ye zarar verecek bir tavır olacağı, ancak buna sağduyulu CHP’lilerin izin vermediği konuşulanlar arasında.

ALBAYRAK “POPÜLİZM” DEDİ

Su fiyatlarında ki düşüşü savunan belediye meclis üyelerine; “Bu bir popülizm” diyerek çıkışta bulunan Kadir Albayrak’a vatandaşlar tarafından; kiraz festivalindeki yağlı güreşlerde çıplak poz veren, asfaltın üzerinde çorapla yürüyen, eşinin altın gününe katılıp fotoğraf çektiren, çarşıda, pazarda, cenazelerde fotoğrafçılarını yanından eksik etmeyen attığı her adım ve her davranışı popülizm olan Kadir Albayrak’ın, popülizmden bahsediyor olması ise oldukça komik yorumları yapıldı. Habertrak/Özlem İnan