DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.977,99 0.03
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Kahvaltıya katıldı

Son Güncelleme :

17 Nisan 2018 - 15:29

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür Derneği’nin İstanbul’da Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür Derneği binasında düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Kahvaltı programında; CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür Derneği Başkanı Cihat Aytekin ve Dernek Yöneticileri, Dernek Üyeleri ve çok sayıda İstanbul’da yaşayan Malkaralı vatandaş yer aldı.

Kahvaltı programında konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Sayın CHP Genel Başkan Yardımcım, Sayın Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanım, Sayın Dernek Başkanım, saygıdeğer hemşerilerim ben öncelikle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Bu sabah bizlerle birlikte olduğunuz için bizleri buraya davet ettiniz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten 4 yıldır Malkara’da hemşerilerimiz adına görev yapmaya ve Malkara’nın sorunlarını tek tek aşmaya çalışıyoruz. Bu yolda CHP Genel Başkan Yardımcımız Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Faik Öztrak ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ın da ciddi anlamda destekleri oldu. Ben sizlerin huzurunda Malkara’ya yaptığı emeklerinden ötürü CHP Genel Başkan Yardımcımız Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Faik Öztrak ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum. Bizler özellikle Trakya’da yaşayan insanlar bir araya gelmeyi özleyen insanlarız. Çünkü kültürümüz gereği alışkanlıklarımız gereği hemşeri dernekleri ile bir arada bir şeyler yapmaya aç bir kişiliğimiz var. Gerçekten bu dernek bu işi başarmış bu işi yenmiş. İstanbul’da Malkaralılara özellikle Küçükçekmece civarındaki Malkaralılara bir arada tutan bir dernek. Bunun için Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür Derneği Başkanı Cihat Aytekin başkanıma teşekkür ediyorum. Buna gerçekten ihtiyacımız var. İstanbul’da birçok Malkaralı var sadece Küçükçekmece’de değil. İstanbul’un diğer semtlerinde de birçok Malkaralı var. Umuyorum Trakya insanları bir arada olup bir araya gelip nasıl bu ülkeyi en karanlık günlerinde bir Selanikli kurtardıysa yine bu ülkeyi bir Trakyalılar kurtaracaktır diyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Yapılan konuşmalar ve edilen kahvaltının ardından Malkara ve Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kültür Derneği’nin düzenlemiş olduğu kahvaltı programı son buldu. Habertrak/Ferhat Akgün