DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.819,68 -0.083
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Kazanarak başlangıç yapmak istiyoruz”

Son Güncelleme :

21 Ocak 2021 - 16:30

Tekirdağspor Teknik Direktörü Kaya Tevfik Saygılı, ikinci devreye kazanarak başlamak istediklerini belirterek, ilk dört maçın önemine dikkat çekti. Saygılı, ilk dört maçta düşündükleri puanı aldıkları takdirde, ligdeki yerini daha üst sıraya taşıyabilecekleri işaret etti.

BAŞKAN YARDIMCISI SAYGI TAKIMLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı da antrenmanı takip ederek takımın durumu hakkında bilgi aldı.

“TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”

Tekirdağspor Teknik Direktörü Kaya Tevfik Saygılı, Namık Kemal Stadyumu’nda gerçekleştirdikleri antrenman sırasında takımın genel durumu ve antrenmanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Saygılı, öncelikle eksiklik olarak adlandırdıkları noktalarda çalışmalarını arttırdıklarını kaydederek, “Çalışmalarımıza 6 Ocak’ta başladık. Tekirdağ’da çalışmalarımıza devam ettiriyoruz. Taktik, teknik, fizik ve kondisyon çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalar biraz daha var olanı korumak, var olanın üstüne biraz daha koyabilmek amacıyla yapıyoruz. Bizim önemli bir eksiğimiz olduğunu düşündüğümüz 3. Bölgeleri öncelikli almaya çalışıyoruz. O sıkıntılı bölgelerimizdeki pozisyonlarımızı gole çevirme yoluyla ilgili çalışıyoruz. Transferlerimizde o sıkıntılı bölgelerimize öncelik vermeye çalışacağız. Transfer görüşmelerimiz sürüyor. Bazı oyuncularımızla netleştirdiğimiz görüşmelerimiz var. Beklediklerimiz de var.” Değerlendirmesinde bulundu.

“İLK DÖRT MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

İkinci yarıda ilk dört maçın Tekirdağspor için oldukça önemli olduğunu vurgulayan Saygılı, “Onun dışında rutine devam ediyoruz.  28 Ocak Perşembe günü ilk maçımızı Karaman Belediyespor ile oynayacağız. İkinci devreye kazanarak başlamak istiyoruz. İlk dört maç bizim için çok önemli. Bu dört maçta düşündüğümüz puanı alabilirsek, farklı yerlerde olma şansımızı arttırırız gibi geliyor. Ortamımız iyi, oyuncularımızın morali iyi. Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz.” Diye konuştu.

“ÇOK CİDDİ SAKATLIK YAŞAYAN OYUNCUMUZ YOK”

Takımdaki sakatlanan oyuncular ile ilgili de açıklamalarda bulunan Saygılı, sözlerini şöyle noktaladı: “Sakatlıktan dönen oyuncularımız arasından Emrah Şenol’un durumu biraz sıkıntılı. Yusuf Turhan Pazartesi, Salı günleri daha iyi antrenmana çıkabilecek duruma gelecek. Hakan Pehlivan’ın da sakatlığı da biraz uzun sürecek biçimde. Çünkü kötü bir sakatlık geçirdi. Ama çabuk iyileşiyor gibi görünüyor. İstanbul’da çalışmalar ve antrenmanlar yaptı. Onun dışında da çok ciddi sakatlığı olan bir oyuncumuz yok.” Habertrak/Serhat Yeşilipek