DOLAR 32,4333 % 0.14
EURO 35,2944 % 0.24
GRAM ALTIN 2.528,17 % 1,10
ÇEYREK A. 4.133,56 % 1,10
BITCOIN 66.670,89 -0.613
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Kermes ve rölyef sergisi ilgi gördü

Son Güncelleme :

04 Mayıs 2018 - 15:27

Süleymanpaşa Ticaret Borsası İlk ve Ortaokulu gelir amaçlı kermes düzenledi. Kermes açılışı ile birlikte okulda halk eğitim merkezince yürütülen rölyef ve nakış kursuna katılan kursiyerlerinin belge teslimi için tören düzenlendi. Açılış, belge teslim ve sergi programına Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, okul müdürleri, okul aile birliği yöneticileri ve kursiyerler katıldı.

Törende bir konuşma yapan okul müdürü Abdurrahman Metinoğlu kendilerine teslim edilen öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmek için gayret gösterdiklerini, okul-öğrenci-veli dayanışmasının en güzel örneklerini verdiklerini, mahalle halkından halk eğitim kurslarına katılmak isteyenler için de okulu hizmete hazır tuttuklarını söyledi. Kermes ve sergi açılışı öncesi okul öğrencileri folklor sunumu gerçekleştirdi.

Okula gelir sağlamak amaçlı düzenlenen kermese velilerin hediye ettiği çeşitli ürünler ve yiyecekler alıcıların beğenisine sunuldu. Halk eğitim merkezi kursunu başarıyla tamamlayan 17 kursiyerin el emeği ürünleri de sergiyi gezenlerin beğenisini kazandı. Yine ana okulu öğrencilerinin kendi resimleri için yaptıkları boyama çalışmaları da ilgi topladı.

Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur da sergi ve kermesi gezerek eserleri inceledi, kursiyerlerle sohbet etti. Sergi ve kermes için emek verenleri takdir eden yetkililer başarılı çalışmalarından dolayı okul müdürü ve okul aile birliği üyeleri ile kurs öğretmenine teşekkür etti. Habertrak/Ferhat Akgün