DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 66.815,15 1.848
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Koca çınarları ağırladı

Son Güncelleme :

23 Mart 2018 - 13:22

18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile Çerkezköy’deki yaşlı vatandaşları akşam yemeğinde ağırlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bizlere yılın her anı yaşlılarımıza, büyüklerimize saygı göstermeyi, onlara sahip çıkmayı, saygı ve sevgide kusur etmemeyi, şefkatli davranmayı öğrettiler. Bu bilinç ile davetimize katılan tüm büyüklerimizin ve burada misafir edemediğimiz tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyorum” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısı ile Çerkezköy’deki yaşlı vatandaşlarımız onuruna bir akşam yemeği verdi. Başkan Akay ve eşi Güliz Akay’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe mahalle muhtarları ile her mahalleden seçilen Çerkezköy’ün koca çınarlarının yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven katıldı.

KOCA ÇINARLARA İLE ÖZEL İLGİ

Yemeğe katılan Çerkezköy’ün koca çınarlarının masalarını tek tek dolaşarak büyüklerin ellerinden öpen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bizlere yılın her anı yaşlılarımıza, büyüklerimize saygı göstermeyi, onlara sahip çıkmayı, saygı ve sevgide kusur etmemeyi, şefkatli davranmayı öğrettiler. Bu bilinç ile davetimize katılan tüm büyüklerimizin ve burada misafir edemediğimiz tüm koca çınarlarımızın ellerinden öpüyorum, sevgi, saygı, muhabbetlerimi gönderiyorum” dedi.

ÇİÇEK HEDİYE EDİLDİ

Belediye Başkanı Vahap Akay yemek boyunca yaşlı vatandaşlarla sohbet ederken, Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven, belediye personelleri ve mahalle muhtarları da yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilendi. Yemeğin sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından yemeğe katılan koca çınarlara çiçek hediye edildi. Habertrak/Hülya Ural