DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.130,01 0.112
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Malkara’da 30 Ağustos coşkusu

Son Güncelleme :

01 Eylül 2020 - 10:23

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıl Dönümü kutlama programı, koronavirüs salgını sebebiyle alınan önlemler kapsamında Atatürk Anıtı önüne çelenk sunulmasıyla başlandı.

Gerçekleştirilen çelenk sunma programında; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, 95. Zırhlı Tugay Komutan Vekili Tank Kurmay Alb. Şener Kopal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız, Siyasi Parti Başkanları ile Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar,  STK Başkanları ile Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, dernek başkanları, muhtarlar ve basın mensupları yer aldı.

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan önlemler kapsamında etkinlikler yapılamasa da, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu vatandaşlara yaşatabilmek adına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen Bando Otobüsü saat 14.00’te Malkara’lı vatandaşlarla buluştu.

Bando Otobüsünde yerini alan müzisyenler seslendirdikleri marş ve ezgilerle ilçemizdeki sokakları tek tek dolaşıp, vatandaşlarımıza Zafer Bayramı coşkusunu yaşattılar.

Bando Otobüsünde müzisyenlerin yanında yer alan ve evlerinden şanlı Türk Bayrağımızla Zafer Bayramı coşkusuna katılan hemşehrilerimizin Zafer Bayramını kutlayan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin bizlere armağan ettiği bu kutsal topraklara ilelebet sahip çıkacağız ve 30 Ağustos Zafer Bayramımızı sonsuza kadar kutlayacağız. Teşekkürler Zafer Bayramı coşkusunu bizlerle yaşayan her bir hemşehrimize. “YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Haber Merkezi