DOLAR 32,2772 % 0.04
EURO 34,6452 % -0.2
GRAM ALTIN 2.400,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.925,14 % 0,02
BITCOIN 62.774,18 -1.444
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Malkara’da muhteşem konser

Son Güncelleme :

16 Kasım 2017 - 14:48

Malkara Belediyesi’nin Malkara’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. yıldönümü sebebiyle düzenlediği Gripin Konseri, eski otogar alanında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Konsere; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Malkaralı vatandaş katıldı.

Gripin Konseri öncesinde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,  Malkara Belediyesi’nin Malkara’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini ve yarışmalara katılım sağlayan öğrencilere madalyalarını takdim etti.

Ünlü Sanatçı Gripin’in seslendirdiği ilk şarkısından sonra konsere katılan vatandaşlarımıza Malkara Belediyesi tarafından hazırlanan 14 Kasım Malkara’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun kutlama videosu sinevizyon gösterimi ile sunuldu.

Sinevizyon gösteriminin ardından Malkaralıların yoğun ilgi gösterdiği konserde konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; Yüreği bağımsızlık sevgisiyle, yüreği özgürlük sevgisiyle ve yüreği Gazi Mustafa Kemal Atatürk aşkıyla çarpan değerli hemşerilerim. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün 95. yılını özgürce kutlayabiliyorsak bunu Ulusal Kurtuluş mücadelemize borçluyuz. Bugün bu meydanda özgürce İstiklal Marşımızı söyleyebiliyorsak, ay yıldızlı bayrağımız özgürce dalgalanabiliyorsa, ezan sesi susmuyorsa bunu 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkan, özgürlük ateşini yakan Büyük Önder, Eşsiz Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Bugün özgürlüğümüzü Çanakkale’de binlerce değil, on binlerce değil, yüz binlerce kefensiz yatan şehidimize borçluyuz. Bugün bağımsızlığımızı Dumlupınar’da, Sakarya’da, Afyon’da, Kocatepe’de yatan yüz binlerce şehidimize borçluyuz. Ben 95. Bağımsızlık yıldönümümüzde 95. Kurtuluş Bayramımızda dosta düşmana karşı tüm hemşerilerimle birlikte seslenmek istiyorum. “Yaşasın Özgürlük, yaşasın tam bağımsızlık, yaşasın Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”. Hepinizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, onun ilkelerine olan inancımla saygıyla ve sevgiyle tekrar selamlıyorum.” diyerek katılımlarından dolayı gecenin anısına Gripin grubuna çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

Malkara Belediyesi’nin 14 Kasım Malkara’nın Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserde, Gripin grubu “Yalnızlığın çaresini bulmuşlar, Durma yağmur durma, Aşk nereden nereye, Komşu kızı, Sen gidiyorsun, Dalgalandım da duruldum” gibi seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile vatandaşlara eğlence dolu dakikalar yaşattı. Habertrak/Ayşe Çınar