DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°

Marmaraereğlisi halkı yeni yıla güvenle girdi

Son Güncelleme :

03 Ocak 2018 - 10:18

Marmaraereğlisi Belediyesi vatandaşlarının yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için tüm birimlerini seferber etti.

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri ve Temizlik İşlerinde görevli ekipler, İlçede yaşayan vatandaşların yeni yıla sorunsuz bir şekilde girmeleri için 31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan gece sabaha kadar görev yaptı.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni yıl gecesi ilçedeki eğlence mekanları ile restoran ve kafelerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşların yeni yılı huzurlu bir ortamda, sorunsuz ve neşe içinde karşılaması için kararlılığını ortaya koydu.

Gerçekleştirilen denetimlerde iş yeri ruhsatı, fiyat tarifesi ve hijyen konusunda incelemeler yapılırken, işletmelerin mutfaklarından satılan alkollü içeceklerine kadar birçok etken titizlikle denetlendi.

Denetlemelerin gerçekleştirildiği işletmelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmazken, işletme sahipleri özellikle sahte içki konusunda uyarıldı. Sahte içkiye karşı yapılan denetimlerde içkilerin özellikle bandrollerin olup olmamasına dikkat edildi. Temizlik İşleri  Müdürlüğü çalışanları araçlarıyla yılbaşı gecesi saatler boyunca çalışmalarını sürdürdü.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların ulaşımlarının aksamaması için yollarda