DOLAR 32,2585 % -0.01
EURO 34,7221 % 0
GRAM ALTIN 2.405,26 % 0,21
ÇEYREK A. 3.932,61 % 0,21
BITCOIN 62.440,01 -2.109
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Mavikuş Ak Parti’den aday adayı oldu

Son Güncelleme :

28 Nisan 2018 - 16:08

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Müteahhitlik görevini üstlenen Bitlisliler Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nizamettin Mavikuş, Anadolu Dernekleri temsilcileri ile Tekirdağ’da ki diğer mahalle derneklerini de arkasına alarak AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı ve Partisine giderek aday adaylığı başvurusunu İl Başkan Yardımcısı Mülayim Kuru’ya yaptı.

Mavikuş, Tekirdağ’da son yapılan araştırmalara göre; Tekirdağ’da yaşamını sürdüren vatandaşlarımızın % 62 ‘sinin Anadolu’dan gelerek Tekirdağ’a yerleşen vatandaşlarımızdan oluştuğunun altını çizerek, “Anadolu insanın ayak izleri Tekirdağ’ın en uç noktasında bile var. Bu nedenle artık siyasette yerini alması için aday adayı olduk. Hemşerilerimizle birlikte Tekirdağ’ın saygıdeğer insanlarını layık oldukları yerlere ve hizmetlere taşıyabilmek en önemli amacımız olacaktır.” dedi.

Türkiye’de çok önemli atasözlerin bulunduğunu ve bunu kendisine ülkü edindiğine de dikkat çeken Mavikuş,”Biz doğduğumuz değil, doyduğumuz yerdeyiz. Bu nedenle bu topraklarda ekmek mücadelesi yapıyor ve yatırımlarımızı buna göre değerlendiriyoruz. Tekirdağ, bundan böyle benim ve ailemin diğer parçalarının da yaşam mücadelesi vereceği bir yer olacaktır.” diye konuştu.

Tekirdağ’da sempatik tavırları, sözünün arkasında duran ve sevilen kişiliğiyle de tanınan Anadolu Dernekleri Platformu Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenen Mavikuş, “Dernek ve mahalle temsilcilerimizin önerileri doğrultusunda aday adayı oldum. Yıllardır Ak Parti’nin içinde çeşitli görevlerde yer aldım. Erken seçim önümüze çıkınca arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda gelen istek ve teşvik üzerine siyasette de daha ön sırada yer alabilmek adına öne çıktım. Verdiğimiz karar, hayırlı uğurlu olur inşallah. Tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyorum.” ifadelerine yer verdi. Habertrak/Özlem İnan