DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.126,01 -1.891
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°

MHP’den basına hukuki destek sözü

Son Güncelleme :

18 Ocak 2021 - 15:11

MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Habertrak Gazetesi’ni ziyaret etti.  Ziyarette konuşan MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk, ilçe başkanlığındaki avukat arkadaşlarının basın mensuplarına avukatlık desteği sağlaması için görevlendirileceğini söyledi.

Gazete çalışanlarının ve Habertrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cenap Kürümoğlu’nun Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk, basın mensuplarının karşılaştıkları davalarda hukuki destek sağlanması için ilçe başkanlığı olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

“BASIN EMEKÇİLERİMİZ İÇİN DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Basının sesinin daha gür çıkması için gerekli desteği sağlamaktan çekinmeyeceklerini ifade eden İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk; “MHP Süleymanpaşa olarak basın emekçilerinin her zaman yanındayız. İlçe başkanlığımızdaki avukat arkadaşlarımız bundan sonra basın mensuplarının karşı karşıya kaldıkları davalarda destekçileri olacak. Tekirdağ’ın hür sesi gazetecilerimizin yanında olma yolunda elimizden ne geliyorsa yaparız. Gerçek haberlerle insanlarımızın buluşması lazım. Hukuksal mücadele basın emekçilerimiz için her zaman destek vermeye hazırız.” diye konuştu. İlçe Başkanı Üretük, vefat eden basın mensuplarının yaşadıkları sokağa yada caddeye isimlerinin verilmesi adına yürütülecek çalışmaların destekçisi olacaklarını belirtti.

Parti çalışmaları ve basının sorunlarının dinlenmesinin ardından ziyaret sona erdi. Ziyarette; MHP Süleymanpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mümin Tokcan ve Necmi Özgül de ziyarette yer aldı.

Habertrak/Serhat Yeşilipek