DOLAR 32,2091 % 0.01
EURO 35,0512 % 0.1
GRAM ALTIN 2.528,53 % 1,11
ÇEYREK A. 4.134,15 % 1,11
BITCOIN 66.685,53 -0.482
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Minibüsler 12 yaş sınırına uygun hale gelecek

Son Güncelleme :

10 Şubat 2020 - 9:52

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi’nin 2 Şubat Pazar günü yapılan kongresi sonrası yeni seçilen yönetimi, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret etti ve ziyarette Keşan Belediyesi ile kooperatif arasında işbirliği içinde yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Keşan Belediyesi’ne gelen Kooperatif Başkanı Ertan Erkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından makam odasında ağırlandı.

Yeni seçilen yönetime hayırlı olması temennisinde bulunan ve çalışmalarında kolaylıklar dileyen Helvacıoğlu; “Yeni dönemde Haziran Ayı sonuna kadar yapacağımız çalışmalarımızı ziyaretimizde masaya yatırıyoruz. Keşan’ın ne kadar minibüse ihtiyacı olduğunu analizini yapıyoruz. Mahallelerimizin taşımacılıkla ilgili analizlerini yapıyoruz. İTÜ ve Pamukkale üniversiteleri ile akademik olarak Keşan’ın minibüs ihtiyacını ve durumunu analiz edeceğiz. Yeni duraklar yapacağız. Kısa ve uzun durak çalışmalarımız olacak. Paşayiğit ve İzzetiye mahallelerimizi de göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı yapacağız. Keşan halkı ve misafirlerimizin refahı ve konforu için faaliyetlerimizi geliştirerek sürdüreceğiz. Araçlarımızın yaşı ve konforu, engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygunluğu, öğrencilerimiz ve yaşlılarımızın araçları kullanımına ilişkin 1-2 aylık süre zarfında akademik bir çalışma yapılacak. Haziran Ayı’nda 4×4’lük bir ulaşım memnuniyetini minibüsçülerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte oluşturacağız.”

Her yerde indi-bindi yapılmayacağının altını çizen Mustafa Helvacıoğlu, “‘Müsait bir yerde indirir misiniz?’ sözünü artık duymayacağız. Çünkü kısa ve uzun duraklarımız olacak. Acil duraklarımız olacak. Minibüsçülerimiz bu işe gönül verdiler. Yeni yönetimin heyecanını yaşıyorlar. Minibüslerimizle ilgili belediyemiz işbirliğinde whatsapp hattı oluşturuluyor. Minibüslerimizin içinde ve duraklarımızda bu whatsapp iletişim hattına ulaşılacak numara yer alacak. Sorun, çözüm ve önerilerin yer aldığı bir hat olacak bu. Vatandaşla karşılıklı dertleşme hattı olacak.”

Haber Merkezi