DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.913,92 -2.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

MUSTAFA YEL’DEN AYGUN’E KAPAK GİBİ CEVAP

Son Güncelleme :

08 Haziran 2021 - 12:44

Ayçiçeği üreticilerinin desteklemelerinin henüz yatırılmaması konusunda eleştirilerde bulunan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’a AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’den cevap gecikmedi.

Milletvekili Yel, cevabında Aygun’u sert bir dille eleştirerek “İlhami Özcan Aygun ‘mal bulmuş mağribi gibi’ bizim bir hafta önce sosyal medyadan paylaştığımız ve gerçekleşmemesinin teknik ve bürokratik nedenlerden kaynaklanan, bir müddet sonra da yerine getirilecek olan konuyu gündeme getirerek kendi başarısızlıklarını ve iş bilmezliklerini, klasik CHP zihniyetini gizlemeye çalışmaktadır.” dedi.

Milletvekili Yel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Milletvekillerinin görevi vekili olduğu vatandaşların taleplerini takip etmek, gelişmelerden, yapılan çalışmalardan vatandaşlara haber vermek ve bilgilendirmektir. Milletvekili Vatandaşların istek ve arzularından haberdar olmalı, gerekli noktalarda çeşitli problemlerin çözümü konusunda etkin şekilde takip ve çalışmalar yapmalıdır. Biz Milletvekilliği seçildiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın sorunlarıyla, ilimiz ve İlçelerimizin her türlü sorun ve ihtiyaçları ile yakından ilgilenip çözümler getirdik, var gücümüzle çalıştık, ve bundan sonrada çalışmaya ve yaptığımız yatırım ve desteklerin haberlerini vatandaşlarımıza ilk elden duyurmaya devam edeceğiz. Tekirdağ CHP Milletvekili İlhami Özcan Aygun “mal bulmuş mağribi gibi” bizim bir hafta önce sosyal medyadan paylaştığımız ve gerçekleşmemesinin teknik ve bürokratik nedenlerden kaynaklanan ve bir müddet sonra da yerine getirilecek olan konuyu gündeme getirerek kendi başarısızlıklarını ve iş bilmezliklerini, klasik CHP zihniyetini gizlemeye çalışıyor.” diye konuştu.

“BİZİM GERÇEKLEŞTİRDİKLERİMİZİ ONLAR HAYAL BİLE EDEMİYORLAR”

AK Parti’nin gerçekleştirdiklerini CHP’nin hayal bile edemeyeceğini ifade eden Milletvekili Yel; “Biz AK Parti iktidarı olarak 2002 yılından bu yana Tarıma verilen desteklerde rekor üstüne rekor kırdık. Tekirdağ’a ayrılan tarımsal destek ödemeleri son 18 yılda 9 kat artışla 47,4 Milyon TL iken bu rakamı 424,4 Milyon TL’ye çıkardık. Bizim gerçekleştirdiklerimizi onlar hayal bile edemiyorlar. Tarıma, çiftçimize ve üreticilerimize  her zaman desteğimiz  devam edecektir, çiftçimizin ve üreticimizin her zaman yanındayız, destekliyoruz, desteklemeye de rekorlar kırarak devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.